Αθλητισμός

Νασέρ Σαντλί: Βελγικά μέσα θέλουν να αποχωρεί από την Άντερλεχτ

Νασέρ Σαντλί: Βελγικά μέσα θέλουν να αποχωρεί από την Άντερλεχτ
Νασέρ Σαντλί: Νέα δημοσιεύματα στο Βέλγιο συνδέουν τον γνωστό ποδοσφαιριστή με ελληνική ομάδα.

Το τελευταίο διάστημα επικρατεί έντονη φημολογία ότι ο Νασέρ Σαντλί ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Άντερλεχτ, όντας σε διαπραγματεύσεις με άλλους ποδοσφαιρικούς συλλόγους.

Νέα δημοσιεύματα στο Βέλγιο λοιπόν, σύμφωνα με το sdna, συνδέουν τον Νασέρ Σαντλί με ελληνική ομάδα και πιο συγκεκριμένα, με τον Ολυμπιακό. Ο 31χρονος εξτρέμ που ανήκει στη Μονακό και αγωνίστηκε δανεικός φέτος στην Άντερλεχτ, αποχώρησε από τους «μωβ».

Τα μέσα αναφέρουν συνέχεια τον Ολυμπιακό

Μάλιστα, στο Βέλγιο συνεχίζουν να αναφέρουν τον Ολυμπιακό ως έναν από τους πιθανούς προορισμούς τους.  Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «oetbalNieuws.be», οι… ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τη Μονακό για τον Βέλγο άσο, τον οποίο επίσης θέλουν οι Κλαμπ Μπριζ και Αντβέρπ.

Πάντως, ο Ολυμπιακός καταστρώνει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν παράλληλα με την αγωνιστική δράση και τις υποχρεώσεις που έχει για να ολοκληρωθεί η φετινή χρονιά.

Πού «κολλάει» η διαδικασία;

Για να προχωρήσει πάντως η υπόθεσή του, θα πρέπει αφενός να ρίξουν τις απαιτήσεις τους οι Μονεγάσκοι που φέρονται να αξιώνουν περί τα 5 εκατομμύρια ευρώ και αφετέρου ο παίκτης, που έχει συμβόλαιο 2 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.

Είναι Βέλγος ποδοσφαιριστής

O Νασέρ Σαντλί είναι γεννημένος στις 2 Αυγούστου του 1989 είναι Βέλγος ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός με την Άντερλεχτ, σε δανεισμό από την Μονακό, και με την εθνική ομάδα του Βελγίου.

Πώς ξεκίνησε την καριέρα του; 

Ξεκίνησε την καριέρα του από νωρίς και το 2010 έλαβε μεταγραφή για την Τβέντε, με την οποία κέρδισε το κύπελλο την πρώτη σεζόν. Το 2013 έγινε μέλος της Τότεναμ και μετά από τρία χρόνια υπέγραψε συμβόλαιο με την Γουέστ Μπρόμγουιτς Άλμπιον για 13 εκατομμύρια λίρες και αποτελούσε την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ομίλου.

Έχει πάνω από πενήντα συμμετοχές με το εθνόσημο

Το 2018 αποκτήθηκε από τη ΑΣ Μονακό. Ο Τσαντλί έπαιζε αρχικά με την εθνική ομάδα του Μαρόκου, το 2010, καθώς ο πατέρας του είναι Μαροκινός, αλλά την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε για το Βέλγιο. Έχει πάνω από πενήντα συμμετοχές με το εθνόσημο και ήταν μέλος της βελγικής αποστολής στα παγκόσμια κύπελλα του 2014 και του 2018.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments