Αθλητισμός

Δημήτρης Φλιώνης Παναθηναϊκός: Φήμες για ενδιαφέρον των “πράσινων”

Δημήτρης Φλιώνης Παναθηναϊκός: Φήμες για ενδιαφέρον των “πράσινων”
Δημήτρης Φλιώνης Παναθηναϊκός: Οι "πράσινοι" φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του παίκτη του Άρη.

Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από τον Παναθηναϊκό η μείωση του μπάτζετ φαντάζει μονόδρομος. Η απόφαση των ανθρώπων που θα τρέξουν την ομάδα από εδώ και πέρα είναι να αποκτηθούν Έλληνες αθλητές για να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο ο ελληνικός κορμός. Παραδοσικά ο Παναθηναϊκός στηρίζεται στους γηγενείς καλαθοσφαιριστές και σε μεγάλο βαθμό η Εθνική ομάδα αποτελείται από παίκτες των “πράσινων”.

Τον τελευταίο καιρό αρκετοί Έλληνες παίκτες έχουν συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό. Ένας από αυτούς είναι ο Λεωνίδας Κασελάκης που αναμένεται να φορέσει τα “πράσινα” από τη νέα σεζόν.Μια άλλη περίπτωση που φέρεται να εξετάζουν οι πρωταθλητές είναι αυτή του Δημήτρη Φλιώνη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Θεσσαλονίκη, ο νεαρός που έχει αναδειχθεί στον Άρη, βρίσκεται στη λίστα τόσο του Παναθηναϊκού όσο και του Περιστερίου. Από την πλευρά του ο Άρης έχει κάνει πρόταση για ανανέωση με αυξημένες απολαβές και ηγετικό ρόλο στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς , όπως και αποπληρωμή των οφειλόμενων χρημάτων.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Φλιώνης

Ο Δημήτρης Φλιώνης, γεννημένος στις 8 Απριλίου 1997, είναι Έλληνας καλαθοσφαιριστής. Διαθέτοντας ύψος 190 εκατοστά, αγωνίζεται ως Πόιντ Γκαρντ και Σούτινγκ Γκαρντ, στην ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης. Το 2004-2005, ο Φλιώνης σε ηλικία 7 ετών εντάχθηκε στις ακαδημίες μπάσκετ του Άρη, και υπήρξε βασικό στέλεχος στην κατάκτηση ενός πανελλήνιου πρωταθλήματος και δύο πρωταθλημάτων Θεσσαλονίκης με τα τμήματα Παίδων και Εφήβων του Άρη.

Το 2013, σε ηλικία δεκαέξι ετών, προάχθηκε στην ομάδα ανδρών. Ντεμπούτο με την φανέλα του Άρη έκανε τον Σεπτέμβριο του 2014 στο τουρνουά “Nick Galis Cup” με αντίπαλο την τουρκική Μπάνβιτ. Τον Ιούνιο του 2015, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Άρη, διάρκειας τριών ετών. Το 2018 ανανέωσε το συμβόλαιό του για δυο ακόμα χρόνια.

Εθνική Ελλάδος

Είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδος Παίδων και με την Εθνική Ελλάδος Εφήβων. Ο Φλιώνης ήταν βασικό μέλος στην Εθνική Ελλάδος Παίδων με την οποία έπαιξε το 2013 στο Ευρωμπάσκετ Παίδων και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Το 2014 στελέχωσε την Εθνική Ελλάδος U17, και συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Ικόνιο.

Υπήρξε επίσης βασικό μέλος στην Εθνική Ελλάδος Εφήβων με την οποία έπαιξε το καλοκαίρι του 2015 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων (U-18) που διεξήχθη στον Βόλο και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Στο Ευρωμπάσκετ του 2017 αγωνίστηκε με την εθνική νέων ανδρών και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments