Ελλάδα

Τρίκαλα 15χρονος νεκρός: “Έφυγε” νεαρός από βολίδα αεροβόλου

Τρίκαλα 15χρονος νεκρός: “Έφυγε” νεαρός από βολίδα αεροβόλου
Τρίκαλα 15χρονος νεκρός: Τραγικό τέλος είχε ένας νεαρός στην περιοχή καθώς έχασε τη ζωή του από βολίδα αεροβόλου.

Μια τραγική είδηση έχει συγκλονίσει την περιοχή των Τρικάλων. Μόνο ως τραγωδία μπορεί να θεωρηθεί ο θάνατος ενός ανθρώπου, ειδικότερα όταν μιλάμε για ένα ανήλικο παιδί. Ένας 15χρονος από την περιοχή έχασε τη ζωή του μετά από σφαίρα αεροβόλου που δέχτηκε στο κεφάλι του.  Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Τρικάλων κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσει στη ζωή και ενώ επρόκειτο να διακομισθεί στη Λάρισα, δυστυχώς το παιδί υπέκυψε στο σοβαρό τραυματισμό του.

Το ανήλικο παιδί δεν έπαιζε με όπλα όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ. Αντίθετα βρισκόταν στο σπίτι του με το συνομήλικο αδερφάκι του στην περιοχή Θεόπετρα. Τότε ήταν που δέχτηκε τη σφαίρα και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Φυσικά στην τοπική κοινωνία έχουν γεννηθεί πολλά ερωτήματα.

Άγνωστο το ποιος είναι ο δράστης

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε το παιδί, απασχολούν την Αστυνομία, που διεξάγει έρευνες σχετικά με το συμβάν. Σύμφωνα με το trikalaola.gr, ο άτυχος 15χρονος έπαιζε με τον αδελφό του στην αυλή του σπιτιού και κάτω από άγνωστες συνθήκες δέχτηκε βολίδα από αεροβόλο όπλο στο πρόσωπο.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε ότι τα αεροβόλα δεν είναι παιχνίδια. Μπορεί πολλά παιδιά να έχουν στην κατοχή τους ένα, αλλά μόνο ακίνδυνα δεν είναι. Αντίθετα μπορούν να προκαλέσουν σοβαρούς τραυματισμούς. Στην περίπτωση του 15χρονου ο τραυματισμός αποδείχθηκε θανάσιμος.

Οι ταχύτητες των «παιδικών» αεροβόλων όπλων που εκτοξεύουν μεταλλικά σφαιρίδια μπορούν να ξεπεράσουν την ταχύτητα των 120 μέτρων ανά δευτερόλεπτο και η ταχύτητα αυτή είναι αρκετή ώστε να προκαλέσει διάτρηση του ανθρώπινου δέρματος. Είναι χρέος κάθε γονέα να μην επιτρέπει σε ανήλικα παιδιά να έχουν στην κατοχή τους ένα “παιχνίδι” που μπορεί να γίνει θανατηφόρο για έναν άλλο άνθρωπο. Φυσικά η χρήση τους υπό την αυστηρή επίβλεψη ενηλίκων η από άτομα που σέβονται όλους τους κανόνες ασφαλείας καθιστούν την σκοποβολή με αεροβόλα όπλα ένα αξιόλογο άθλημα που μπορεί να δώσει πολλές ευχάριστες στιγμές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments