Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [28/06/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [28/06/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [28/06/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [28/06/20].

Κριός

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας βοηθά να συνδεθείτε βαθιά με κάποιον/α. Αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να προγραμματιστεί, έρχεται πάντα αναπάντεχα… Και για αυτό είναι τόσο υπέροχο. Κρατήστε ανοιχτά το μυαλό και την καρδιά σας.

Ταύρος

Ενώ εσείς είστε ικανοποιημένοι στην καθημερινή σας ρουτίνα με το ταίρι σας, διαπιστώνετε ότι εκείνος/η θέλει μια γεύση ελευθερίας. Επιθυμεί να δοκιμάσει πράγματα που δεν έχει κάνει ποτέ μέχρι τώρα. Αν θέλετε να διατηρήσετε την ηρεμία στη σχέση σας, αφήστε τον/την να κάνει αυτό που θέλει.

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει μια διαφωνία ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Κρατιέστε και προσπαθείτε να μην μιλήσετε για ένα-δυο θέματα εδώ και αρκετό καιρό αλλά σήμερα ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Μην αγχώνεστε. Ακόμη και αν τσακωθείτε σήμερα, αύριο θα τα θυμάστε όλα και θα γελάτε.

Καρκίνος

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει. Εάν είχατε προγραμματίσει να κάνετε κάτι ξεχωριστό με το ταίρι σας σήμερα, προσέξτε, καθώς μπορεί να συμβεί κάτι απροσδόκητο, που θα χαλάσει τα σχέδιά σας. Αντί να αντιδράσετε υπερβολικά, μείνετε ήρεμοι και αφήστε τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους. Μπορεί τελικά αυτό να λειτουργήσει καλύτερα από ό,τι φανταζόσασταν.

Λέων

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φαίνεται ότι προσπαθεί να γκρεμίσει μια πτυχή της σχέσης σας με κάποιο στενό σας άτομο. Αλλά αν κοιτάξετε προσεκτικά την κατάσταση, θα δείτε ότι αυτό που έχει καταστραφεί δεν είναι η αγάπη και η ζεστασιά ανάμεσά σας… Αλλά οι άμυνες που έχετε ορθώσει και οι δύο, προκειμένου να αποφύγετε να πληγωθείτε.

Παρθένος

Το πλανητικό σκηνικό δυσκολεύει τη συνεργασία ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Είναι λες και απολαμβάνετε να λέτε ο ένας άσπρο και ο άλλος μαύρο, χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Ίσως θα ήταν καλύτερα να συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε και να το λήξετε εκεί – τουλάχιστον προς το παρόν.

Ζυγός

Η ενέργεια της σημερινής μέρας μπορεί να φέρει στο φως μερικά αναπάντεχα γεγονότα, που θα αλλάξουν την αντίληψή σας για το τι είναι δυνατό σε μια συγκεκριμένη στενή σχέση. Ενδεχομένως οι σκέψεις σας να πάρουν μια πιο θετική κατεύθυνση και να μπορέσετε να δείτε πώς μπορείτε να βελτιώσετε τα πράγματα.

Σκορπιός

Το πλανητικό σκηνικό σας προσφέρει τις απαραίτητες πληροφορίες για να δείτε πώς θα προχωρήσετε στη σχέση σας με ένα ξεχωριστό άτομο. Ίσως μέχρι τώρα αναρωτιόσασταν για ποιο λόγο το συγκεκριμένο άτομο έμενε ασυγκίνητο στη γοητεία σας. Σήμερα θα καταλάβετε το γιατί.

Τοξότης

Εάν απόψε διοργανώνετε μια συγκέντρωση στο σπίτι σας, θα βρεθείτε μπροστά σε μια έκπληξη. Πρώτον, κάποιο κοντινό σας άτομο θα δείξει τον πραγματικό του χαρακτήρα. Από την άλλη κάποιος/α που δεν του/της δίνατε πολλή σημασία, θα κάνει κάτι που θα τον/την ανεβάσει πολύ στην εκτίμησή σας.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι ίσως θα ήταν καλύτερα να κάνετε ένα διάλειμμα από τον/τη σύντροφό σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να κάνετε τα πράγματα που σας ευχαριστούν και να νιώσετε πάλι χαρούμενοι και δραστήριοι. Και οι δύο χρειάζεστε λίγο χώρο για να έρθετε και πάλι σε επαφή με τους εαυτούς σας. Η επανένωσή σας αργότερα θα είναι πολύ διασκεδαστική.

Υδροχόος

Μερικές φορές συμβαίνουν πολύ περίεργα πράγματα στη ζωή μας, όπως σήμερα. Όταν αργότερα θα θυμάστε πώς ξεκίνησαν όλα, θα δείτε ότι αυτό που σας φαίνεται ως τυχαίο γεγονός, στην πραγματικότητα δεν ήταν καθόλου τυχαίο. Το άτομο που γνωρίσατε είναι η απάντηση σε όλες σας τις προσευχές.

Ιχθύες

Το πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει μια συναρπαστική συζήτηση με το αντικείμενο του πόθου σας. Αυτό που θα συνειδητοποιήσετε γρήγορα, είναι ότι μοιράζεται την περίεργη αίσθηση του χιούμορ σας και χαίρεται να μιλάει για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν. Το μέλλον σας προδιαγράφεται λαμπρό.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments