Αθλητισμός

Ατρόμητος – Λάρισα: 3-0

Ατρόμητος – Λάρισα: 3-0
Ατρόμητος - Λάρισα: Στους 37 βαθμούς ανέβηκε η ομάδα του Περιστερίου μετά τη νίκη της επί της ΑΕΛ για την 4η αγωνιστική των play out της Super League. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη των γηπεδούχων στο «μίνι» πρωτάθλημα.

Με φόρα μπήκε ο Ατρόμητος στο ματς της 4ης αγωνιστικής των play out της Super League 1, πήρε το προβάδισμα χάρη σε ένα… επικό αυτογκόλ του Μανώλη Μπέρτου, διπλασιάσε τα τέρματά του με τον Γιώργο Μανούσο, ενώ είδε τον Θανάση Ανδρούτσο να σημειώνει το γκολ της βραδιάς για να πάρει τη νίκη με 3-0. Έτσι, η ομάδα του Περιστερίου έφτασε τους 37 βαθμούς, ενώ στους 33 έμεινε η Λάρισα.

Πώς κύλησε το παιχνίδι

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε στο 5′. Ο Γκάλο επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Νάγκι, αλλά ο Ραμπέγιο δεν ευστόχησε στο ριμπάουντ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ χάρη σε μια άτυχη στιγμή του Μπέρτου. Έγινε παράλληλη σέντρα στην περιοχή από τον Ντε Πο, ο Μπέρτος επιχείρησε να απομακρύνει και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 39′ είχαμε ακόμη μία ευκαιρία για τον Ατρόμητο, ο Ενσικουλού αμαρκάριστος μέσα από την περιοχή πλάσαρε άσχημα πάνω στον Νάγκι. Στο 45′ ο Γκάλο εκτέλεσε το φάουλ, ο Γούτας έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο 47′ είχαμε σουτ του Θανάση Παπάζογλου, η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Μέγιερι. Στο 52′ ο Ατρόμητος έκανε το 2-0 με τον Μανούσο. Έγινε σέντρα από τον Νάτσο, ο Ντε Πο δεν μπόρεσε να σκοράρει αρχικά, όμως ο Έλληνας επιθετικός ευστόχησε και διπλασίασε τα τέρματα για τους Περιστεριώτες.

Στο 53′ ο Ατρόμητος είχε και δοκάρι. Ο Ενσικούλου από κοντά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, η οποία σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 57′ σούταρε ο Γκάλο, Γκάλο, έδιωξε σε κόρνερ ο Νάγκι. Στο 73′ ήρθε το 3-0 με πάρα πολύ όμορφο σουτ του Ανδρούτσου μέσα από την περιοχή. Στο 90’ο Ατρόμητος βγήκε σε μία αντεπίθεση με τον Νταβιώτη, τον σταμάτησε όμως ο Μιχαήλ πριν σουτάρει.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ατρόμητος (Παντελίδης): Μέγιερι, Γκάλο (82′ Κιβρακίδης), Κατράνης, Γούτας, Ρισβάνης, Νάτσος, Μπουσούλατζιτς (83′ Μάντσον), Ραμπέγιο (77′ Νταβιώτης), Ντε Πο, Ενσικουλού (55′ Ανδρούτσος), Μανούσος (76′ Βέλλιος)

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Νάγκι, Ηλιάδης (46′ Μπούστος), Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς (82′ Μάρκοβιτς), Τόρζε, Μουζέκ (46′ Φιλίπ), Ζίζιτς, Σεσέροβιτς, Ασούμπρε (71′ Πινάκας), Μπέρτος, Βινίσιους (46′ Παπάζογλου)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments