Αθλητισμός

Χρήστος Τζόλης ΠΑΟΚ: Ξεκινάνε οι συζητήσεις για νέο συμβόλαιο

Χρήστος Τζόλης ΠΑΟΚ: Ξεκινάνε οι συζητήσεις για νέο συμβόλαιο
Χρήστος Τζόλης ΠΑΟΚ: Οι "ασπρόμαυροι" έχουν ξεκινήσει ήδη τις πρώτες επαφές με την πλευρά του νεαρού για νέο συμβόλαιο.

Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει επενδύσει αρκετά χρήματα στα τμήματα υποδομής του. Ο στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι τα επόμενα χρόνια αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές που βγήκαν από τα σπλάχνα του συλλόγου να στελεχώνουν το ρόστερ του συλλόγου. Οι “ασπρόμαυροι” είναι…μόνιμοι πρωταθλητές στο πρωτάθλημα Κ19 τις τελευταίες σεζόν. Ωστόσο λίγοι ποδοσφαιριστές αυτής της χρυσής γενιάς έχουν πάρει την ευκαιρία τους στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Εδώ και λίγες ώρες υπάρχει μια φημολογία που θέλει τον Πάμπλο Γκαρσία να είναι ο επόμενος τεχνικός του ΠΑΟΚ. Ο Ουρουγουανός εκτός από αγαπημένο παιδί των οπαδών είναι και ο προπονητής της Κ19. Επομένως γνωρίζει όσο λίγοι τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στον σύλλογο. Ένας από αυτούς είναι ο Χρήστος Τζόλης. Ο νεαρός επιθετικός που έχει καταφέρει να γίνει πρόσωπο των ημερών για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές

Ο νεαρός επιθετικός σκόραρε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και ο Αμπέλ Φερέιρα του έδωσε φανέλα βασικού στο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα στο ματς στο Φάληρο ήταν τόσο καλός που η αλλαγή του έγινε αντικείμενο συζήτησης και αφορμή για έντονη κριτική στον Πορτογάλο τεχνικό. Όπως φαίνεται το μέλλον του Τζόλη στον ΠΑΟΚ θα είναι λαμπρό. Αυτό το γνωρίζουν καλά οι άνθρωποι της ομάδας που προσέχουν για να έχουν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον ο παίκτης λογίζεται για κανονικό μέλος της πρώτης ομάδας. Το συμβόλαιο που έχει του αποφέρει στην παρούσα φάση 30 χιλιάδες ευρώ καθαρά. Φυσικά οι δυο πλευρές θα πρέπει να μιλήσουν για νέο συμβόλαιο. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ήδη έχει γίνει μια πρώτη επαφή ανάμεσα στις δυο πλευρές. Ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με καλύτερες απολαβές.

Σύμφωνα με το Sportime με το νέο συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια μέχρι το 2024 ο νεαρός θα λάβει συνολικά 250 χιλιάδες ευρώ. Φυσικά θα υπάρχει και αλλαγή στη ρήτρα. Αυτή θα ανέβει από τα δυο εκατομμύρια ευρώ στα τέσσερα. Οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο και όπως όλα δείχνουν οι υπογραφές θα πέσουν μετά το τέλος των play off.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments