Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [29/06/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [29/06/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [29/06/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [29/06/20].

Κριός

Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει, ότι ακόμη και αν όλα φαίνεται να πάνε τελείως στραβά, στην πραγματικότητα, δεν θα μπορούσαν να πηγαίνουν καλύτερα. Ίσως έχετε παρερμηνεύσει κάποιες λεπτομέρειες – ποιος ξέρει; Το θέμα είναι ότι θα συμβεί κάτι που θα σας κάνει να πετάτε στα σύννεφα, όπως μια συνάντηση με κάποιον/α ξεχωριστό/ή.

Ταύρος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας δείχνει μπορεί να χρειαστεί να πάρετε μια δύσκολη απόφαση ή να καταλήξετε σε κάποιο συμβιβασμό. Τα πράγματα δεν θα έφταναν σε αυτό το σημείο αν υποχωρούσατε λίγο. Αν θέλετε να εξελιχθεί η σχέση σας, θα πρέπει να δείξετε θετική στάση.

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι όσο άσχημα και αν αισθάνεστε, ίσως πρέπει να βάλετε τέλος σε μια σχέση. Καταλαβαίνετε ότι όσο και αν αγαπιέστε μεταξύ σας, δεν ταιριάζετε. Αντί να πενθείτε και οι δύο για όσα χάνετε, μήπως θα ήταν καλύτερα να γιορτάσετε την νεοαποκτηθείσα ελευθερία σας;

Καρκίνος

Τα σχέδια που κάνετε σήμερα τείνουν να ναυαγήσουν. Μην ανησυχείτε όμως. Κάτι που μέχρι τώρα σας φαινόταν μη βιώσιμο μπορεί να είναι η καλύτερη ενναλακτική σας. Όσες δυσκολίες και αν αντιμετωπίζετε στη σχέση σας, υπάρχει ελπίδα, αρκεί να μπορείτε να συζητήσετε τα συναισθήματά σας και να είστε ρεαλιστές.

Λέων

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας κάνει από τη μία ιδιαίτερα συναισθηματικούς και από την άλλη αδίστακτους. Ξέρετε ότι υπάρχει κάποιο θέμα στη σχέση σας που πρέπει να επιλυθεί… Αλλά ίσως να μην μπορείτε να το κάνετε μόνο με λόγια. Κάποια στιγμή θα πρέπει να αναλάβετε δράση.

Παρθένος

Το πλανητικό σκηνικό μπορεί να βοηθήσει να δώσετε στη σχέση σας νέα πνοή, μόνο αν είστε διατεθειμένοι να συνεργαστείτε για να το επιτύχετε. Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι ιδιαίτερα έντονη αυτή την περίοδο… Και ίσως κάνετε τα πράγματα χειρότερα στη σχέση σας, αν δεν προσέξετε τι θα πείτε.

Ζυγός

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας ενθαρρύνει να αλλάξετε συνήθειες, ειδικά σε ό,τι αφορά την ερωτική σας σχέση. Εάν και οι δύο έχετε μια ρουτίνα και κάνετε τα ίδια κάθε μέρα, θα πρέπει να λάβετε μέτρα: Να κάνετε την κοινή σας ζωή λιγότερο βαρετή και περισσότερο ενδιαφέρουσα.

Σκορπιός

Είχατε προγραμματίσει ραντεβού με κάποιον που θεωρούσατε φυσιολογικό, λογικό και ευαίσθητο; Ίσως αλλάξετε γνώμη με αυτό που θα αντικρίσετε. Μπορεί να εκπλαγείτε όταν τον δείτε ντυμένο με κάτι εντελώς ασυνήθιστο, να συμπεριφέρεται με τρόπο αρκετά σοκαριστικό. Το τι θα συμβεί από εδώ και πέρα, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

Τοξότης

Η ενέργεια της σημερινής μέρας μπορεί να είναι αρκετά συναρπαστική αλλά και εκνευριστική. Ίσως να διαπιστώσετε ότι μια σχέση προχωράει πολύ γρήγορα. Μέχρι τώρα θαυμάζατε από μακριά αυτό το άτομο. Αλλά ξαφνικά αυτή η υπερβολική οικειότητα σας τρομάζει. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε ο εαυτός σας.

Αιγόκερως

Συνήθως δεν δυσκολεύεστε να εκφραστείτε. Το αν είστε συνεπείς με την βαθύτερη φύση σας, είναι άλλο θέμα. Ίσως σε κάποιους τομείς εμμένετε σε πεποιθήσεις ή θεωρίες σας, αντί να ακολουθείτε την ροή των γεγονότων. Όταν διαπιστώσετε ότι αυτό επηρεάζει τις σχέσεις σας, να το αλλάξετε.

Υδροχόος

Η ενέργεια της μέρας σας ενθαρρύνει να αφήσετε τον αντικομφορμιστικό σας χαρακτήρα ελεύθερο, όσο βαθιά και αν τον έχετε καταχωνιάσει. Να δείξετε στον κόσμο πόσο ανέμελοι και αυθόρμητοι μπορείτε να είστε. Αυτό θα κάνει πολύ καλό σε μια συγκεκριμένη σχέση. Όλα στη ζωή χρειάζονται χώρο για να αναπνεύσουν και να αναπτυχθούν. Κάντε αυτό το δώρο στον εαυτό σας.

Ιχθύες

Όλα πρέπει να έχουν ένα όριο. Το πλανητικό σκηνικό σας βάζει σε πειρασμό, να προχωρήσετε περισσότερο από όσο πρέπει σε μια συγκεκριμένη σχέση. Όσο ανεκτικό κι αν είναι το αντικείμενο του πόθου σας, η υπομονή του δεν είναι ανεξάντλητη… Προσέξτε!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments