Ελλάδα

Επίθεση βιτριόλι: Υποβλήθηκε στο πέμπτο χειρουργείο η Ιωάννα

Επίθεση βιτριόλι: Υποβλήθηκε στο πέμπτο χειρουργείο η Ιωάννα
Επίθεση βιτριόλι: Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών η Ιωάννα θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο και τον επόμενο μήνα.

Σε νέο χειρουργείο, αυτή τη φορά στα χέρια υποβλήθηκε η 34χρονη Ιωάννα. Πόσο θα θα χρειαστεί να παραμείνει στο νοσοκομείο. Στις φυλακές Ελαιώνα μεταφέρθηκε η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι. Στις φυλακές Ελαιώνα στη Θήβα μεταφέρθηκε η 35χρονη γυναίκα που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του star η μεταγωγή της 35χρονης έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές Ελαιώνα. Μια μεταφορά που κρίθηκε αναγκαία κυρίως για υπηρεσιακούς λόγους. Στο μεταξύ η Ιωάννα σήμερα υποβλήθηκε σε νέο χειρουργείο, το πέμπτο κατά σειρά, αυτή τη φορά στα χέρια καθώς οι βλάβες που έχουν προκληθεί και σε αυτό το σημείο του σώματός της από το βιτριόλι είναι πολλές και σοβαρές.

Σύμφωνα με την διευθύντρια της πλαστικής χειρουργικής Θριασίου Νοσοκομείου, Μαρία Καλοφώνου,το χειρουργείο στα χέρια πήγε καλά. «Το κορίτσι αντέχει και αυτό βοηθά και εμάς τους γιατρούς της. Έχουμε όμως μπροστά μας πολύ δρόμο. Μας περιμένουν τουλάχιστον δύο σοβαρά χειρουργεία στο άμεσο μέλλον» τόνισε. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών η Ιωάννα θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο και τον επόμενο μήνα.

Η 35χρονη μίλησε με την αδερφή της

Η δράστρια σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δελτίου του Mega είχε σήμερα την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία με την αδερφή της. Μάλιστα βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση και είναι συνεργάσιμη με τις Αρχές, ενώ έχει εκδηλώσει την επιθυμία της να εργαστεί στις φυλακές, δεδομένου ότι έτσι θα μειωθεί η ποινή της. Κρατείται με άλλες τρεις συγκρατούμενές της σε ένα κελί, και μέχρι στιγμής φαίνεται να τα πηγαίνει καλά μαζί τους.

Η καθημερινότητά της

Μετά το πέρας των 14 ημερών μεταφέρθηκε στην πτέρυγα με τις άλλες κρατούμενες , ενώ δέχθηκε και επισκεπτήρια από τη μητέρα της και τον συνήγορο της, Σάκη Κεχαγιόγλου.  Ο Νίκος Πετρόπουλος δέχτηκε ερώτηση για το αν χρειάστηκε να ληφθούν περαιτέρω μέτρα για την ασφάλεια της 35χρονης εντός της φυλακής, λόγω της δημοιότητας που έχει λάβει η υπόθεση με το βιτριόλι, αλλά επέλεξε να μην απαντήσει σε αυτό το ερώτημα.

Από την πλευρά της, η διευθύντρια των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, Τριανταφύλλη Κωνσταντοπούλου, επιβεβαίωσε το αίτημα που κατέθεσε η 35χρονη για να εργαστεί και ανέφερε πως λαμβάνει καθημερινά και τα τρία γεύματα – πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό- γεγονός που δείχνει ότι έχει βελτιωθεί η ψυχολογική της κατάσταση και έχει ξεπεράσει το αρχικό σοκ της σύλληψης της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 35χρονη έχει δεσμευτεί να μιλήσει, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές Ελαιώνα Θηβών, όπου θα παραμείνει μέχρι να απολογηθεί. Όπως έχει τονίσει ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου, η μεταγωγή της γίνεται για καθαρά λειτουργικούς λόγους και όχι για λόγους ασφαλείας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments