Διεθνή

Σάσα Μπάρον Κοέν: Τρόλαρε συγκέντρωση ακροδεξιών

Σάσα Μπάρον Κοέν: Τρόλαρε συγκέντρωση ακροδεξιών
Σάσα Μπάρον Κοέν: Ο ηθοποιός ξαναχτύπησε αυτήν τη φορά σε συγκέντρωση ακροδεξιών. «Το παιξε» ένθερμος υποστηρικτής τους και έκλεψε τις εντυπώσεις χωρίς κανείς από τους συγκεντρωμένους να καταλάβει την φάρσα

Ο Σάσα Μπάρον Κοέν διασκέδασε όλο το διαδίκτυο με την τελευταία του «performance». Αυτήν τη φορά τρολάρισε συγκέντρωση ακροδεξιών χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό. Μεταμφιέστηκε σε καουμπόι, προσποιήθηκε τον χορηγό και έκλεψε την παράσταση καθώς ανέβηκε παθιασμένος στη σκηνή συνοδεία της ασφάλειά του, και τραγούδησε ένα ρατσιστικό τραγούδι. Το πλήθος όχι μόνο δεν αντιλήφθηκε την ειρωνεία αλλά τραγούδησε μαζί του.

Ο 48χρονος ηθοποιός βρέθηκε στην εκδήλωση της ακροδεξιάς οργάνωσης, Washington State Three Percenters. Σκοπός της εκδήλωσης αυτής, ονόματι «March For Our Rights 3», ήταν η διαμαρτυρία για το δικαίωμα στην οπλοκατοχή και οπλοχρησία, για να ανοίξουν οι επιχειρήσεις εν μέσω πανδημίας και για τη μη χρήση μάσκας.

Το τραγούδι που εμπνεύστηκε ο ηθοποιός

Το εμπρηστικό τραγουδάκι του Κοέν αναφέρει διάφορα ονόματα «εχθρών» των Αμερικανών ακροδεξιών, από τον Ομπάμα και τη Χίλαρι, μέχρι τους Εβραίους ή τον Δρ. Φάουτσι (επιδημιολόγος και σύμβουλος του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ), αλλά και άλλους, «που φοράνε μάσκες». Κάποια στιγμή, δε, κάνει την ερώτηση «τι να τους κάνουμε;» και λέει… «Inject them with »the Wuhan Flu»» ή «chop ‘em up like the Saudis do?». Δηλαδή «ρίξτε τους τον ιό της Ουχάν» ή «πετσοκόψτε τους όπως κάνουν οι Σαουδάραβες».

Σε άλλο στίχο αναρωτιέται τι πρέπει να κάνει η Αμερική στην Ασία, που της μετέδωσε κορωνοϊό: «Νuke ‘em up like we used to do», απαντάει, «ρίξτε τους πυρηνικά, όπως συνηθίζουμε να κάνουμε». Οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να επαναλαμβάνουν με ενθουσιασμένο τους προκλητικούς στίχους.

Υπάρχει φημολογία ότι όλο αυτό στήθηκε για μία ενδεχόμενη δεύτερη σεζόν του »Who is America», κάτι τέτοιο, ωστόσο, φαίνεται πως δεν ισχύει. Ο ίδιος ο Κοέν, άλλωστε, έχει πει πως δεν θα υπάρξει δεύτερος κύκλος για την σατιρική εκπομπή, που ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο του 2018. Αρχικά, την πληροφορία ότι πρόκειται για τον Σάσα Μπάρον Κοέν έδωσε ο τοπικός δημοτικός σύμβουλος Τζέιμς Μπλερ με μια ανάρτηση στο Facebook κι έπειτα το Variety διασταύρωσε ότι πρόκειται όντως για τον γνωστό κωμικό σε μια νέα του προσπάθεια να τρολάρει ανηλεώς το ακροδεξιό πλήθος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments