Lifestyle

Τομ Κρουζ Σαϊεντολογία: Η γυναίκα που τον μύησε

Τομ Κρουζ Σαϊεντολογία: Η γυναίκα που τον μύησε
Τομ Κρουζ Σαϊεντολογία: Η αφοσίωση του διάσημου ηθοποιού στη Σαϊεντολογία, από τα τέλη της δεκαετίας του 1980 είναι πολύ μεγάλη.

Πολλές είναι οι θεωρίες που επικρατούν γύρω από τη Σαϊεντολογία ενώ ακόμα περισσότερες είναι αυτές που εμπλέκουν το όνομα του γνωστού ηθοποιού Τομ Κρουζ με αυτό το κίνημα των θρησκευτικών πρακτικών.

Δεν είναι ξεκάθαρο όμως, ακόμα ο λόγος για τον οποίο ο Τομ Κρουζ που ως παιδί ήθελε να γίνει ρωμαιοκαθολικός ιερέας, φτάνοντας να αποτελεί το δυνατότερο χαρτί και όπως λένε και το «νούμερο δύο» της Σαϊεντολογίας. Σύμφωνα με το newsbeast, το 1986 ο ηθοποιός γνώρισε τη συνάδερφό του και έξι χρόνια μεγαλύτερή του, Μίμι Ρότζερς.

Μίμι Ρότζερς, η συνάδερφος και πρώην γυναίκα του που φαίνεται να τον μύησε 

Η συγκεκριμένη γυναίκα, λόγω του πατέρα της είχε μεγαλώσει στους κόλπους της εκκλησίας. Έτσι, εκείνη είναι που τον έφερε σε πρώτη επαφή, αφού θεωρούσε ότι μέσω της Σαϊεντολογίας θα μπορούσε να τον «ελέγξει» μιας και την εποχή εκείνη γνώριζε τεράστια επιτυχία και είχε πολλές κατακτήσεις.

Τα παραπάνω όμως, δεν αποτελούν επίσημες δηλώσεις του ίδιου και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην είναι ξεκάθαρο ακόμα αν όλες οι θεωρίες που ακούγονται, ευσταθούν ή όχι. Πάντως, η αφοσίωση του διάσημου ηθοποιού στη Σαϊεντολογία, από τα τέλη της δεκαετίας του 1980 είναι γνωστή και μεγάλη.

«Σύμμαχος» του Τομ Κρουζ η Σαϊεντολογία 

Η πιο γνωστή πάντως, φήμη είναι πως η Σαϊεντολογία, σύμφωνα με το newsbeast, ευθύνεται για τους χωρισμούς του. Ο Τομ Κρουζ και η Μίμι Ρότζερς παντρεύτηκαν το 1987 και χώρισαν το 1990, ενώ πριν χρόνια δημοσιεύματα στην Αμερική ανέφεραν πως μια από τις θεωρίες που κυκλοφορούν, θέλουν ανθρώπους της συγκεκριμένης εκκλησίας, να «έβαλαν» το χέρι τους στο διαζύγιο. Το ίδιο λέγεται ότι συνέβη και με τα δύο επόμενα διαζύγια του, με τη Νικόλ Κίντμαν και την Κέιτι Χολμς.

Πάντως, ο πασίγνωστος σταρ του Χόλιγουντ κουβαλούσε τα δικά του προσωπικά προβλήματα και τραύματα, απόρροια της κάκιστης σχέσης του με τον βίαιο πατέρα του. Επιπλέον, είχε δυσλεξία και όπως έχει εξομολογηθεί ο ίδιος, ως παιδί είχε βιώσει απίστευτο bullying. Έτσι, αυτό που έχει εκφράσει εκείνος είναι πως η Σαϊεντολογία τον βοήθησε να ξεπεράσει τόσο το πρόβλημα της δυσλεξίας όσο και να «γιατρέψει» τα τραύματά του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments