Video

Ιωάννα Μπέλλα: Σαν μοντέλο έπρεπε να γίνω πιο αδύνατη

Ιωάννα Μπέλλα: Σαν μοντέλο έπρεπε να γίνω πιο αδύνατη
Ιωάννα Μπέλλα: Η γνωστή καλλονή μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για τη μεγάλη απώλεια των κιλών τα οποία έχασε σε έναν μόλις μήνα.

Η Ιωάννα Μπέλλα είναι μοντέλο από την Ελλάδα που βραβεύτηκε ως Σταρ Ελλάς το 2018 και εκπροσώπησε τη χώρα μας στο παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος.

Τα τελευταία χρόνια απασχολεί πολύ τόσο τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με τις δουλειές της όσο και τα social media με τις σέξι πόζες της. Μάλιστα, αίσθηση είχε προκαλέσει και το «πέρασμά» της από το GNTM, τηλεπαιχνίδι στο οποίο είχε ακούει πολύ κακά και αρνητικά σχόλια.

Τι δήλωσε για το σχόλιο ενός εκ των κριτών του GNTM;

Μάλιστα, στην πρόσφατη συνέντευξή της που έδωσε στη Μαρία Αντωνά και την εκπομπή «Happy Day», θυμήθηκε τη συμμετοχή της στο πετυχημένο τηλεοπτικό σόου του Star και αποκάλυψε το εξής για το σχόλιο που της είχε κάνει ο Δημήτρης Σκουλός για την εμφάνισή της: «Έχω ακούσει τόση αρνητική κριτική… Αυτό το σχόλιο που άκουσαν οι γονείς μου στο GNTM, όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές, ήταν το χειρότερο. Αυτό ήταν υπερβολή για την τηλεθέαση, ξεκάθαρα!».

«Μέσα σε ένα μήνα έχασα 8 κιλά, κατέβηκα 17 κιλά λίπος»

Η ίδια με τους πάνω από 200.000 ακολούθους στο Instagram, απάντησε και σε ερωτήσεις σχετικές με τη ζωή της, την καθημερινότητά της ως μοντέλο και τις δυσκολίες του επαγγέλματος που έχει διαλέξει. Στην κάμερα λοιπόν, της εκπομπής «Happy Day» και στη Μαρία Αντωνά ανέφερε πως έχασε μέσα σε έναν μήνα 8 κιλά. «Μέσα σε ένα μήνα έχασα 8 κιλά, κατέβηκα 17 κιλά λίπος. Σαν άνθρωπος ήμουν οκ, απλά σαν μοντέλο έπρεπε να γίνω λίγο πιο skinny», εξήγησε.

Εντατικό το πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής της

Η Ιωάννα Μπέλλα φαίνεται ότι ακολούθησε ένα εντατικό πρόγραμμα διατροφής αλλά και γυμναστικής για να επιτύχει το αποτέλεσμα που ήθελε. Όσο για τη γυμναστική που ακολουθεί δεν είναι άλλη από τo pilates, όπως βλέπουμε στα βίντεο που αναρτά συχνά πυκνά στο στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

Είναι ένα μοντέλο που προσέχει τον εαυτό της όπως δηλώνει, αλλά στην πρόσφατη συνέντευξή της ανέφερε πως της αρέσει να περιποιείται τον σύντροφό της και πως λατρεύει να μαγειρεύει και στους φίλους της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments