Αθλητισμός

Αμπέλ Φερέιρα: Τι εισήγηση έχει κάνει ο Όλαφ Ρέμπε για τον Πορτογάλο

Αμπέλ Φερέιρα: Τι εισήγηση έχει κάνει ο Όλαφ Ρέμπε για τον Πορτογάλο
Αμπέλ Φερέιρα: Ποια είναι η άποψη του Όλαφ Ρέμπε για τον Πορτογάλο τεχνικό.

Ο Όλαφ Ρέμπε ως τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ θα έχει να αποφασίσει για πολλά με το τέλος της σεζόν. Σύμφωνα με τη Livesport, ο Γερμανός θεωρεί ότι ο χρόνος είναι λίγος για ριζοσπαστικές αλλαγές και «ανατροπές». Ο 42χρονος τεχνικός διευθυντής πιστεύει ότι ο Αμπέλ Φερέιρα έχει τη δυνατότητα να πετύχει και είναι η πιο ασφαλής επιλογή, δεδομένου του μικρού χρονικού διαστήματος μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της επόμενης σεζόν.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η FORZA αποκάλυψε τα σχέδιά του σε ό, τι αφορά την κατεύθυνση, στην οποία θα κινηθεί για το ρόστερ της ομάδας. Περισσότερη ενέργεια, ποιότητα σε πιο μικρές ηλικίες, πιο χαμηλά συμβόλαια. Η εφημερίδα της βόρειας Ελλάδας αναφέρει ότι μετά και τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό, διαμορφώθηκε μια τάση κατά του Αμπέλ Φερέιρα, που ενισχύθηκε από την απογοήτευση, που έφερε η απώλεια του Κυπέλλου, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει καμιά απόφαση για αποχώρηση του Πορτογάλου προπονητή.

Συγκλίνουν οι πληροφορίες από δύο πηγές

Όπως αναφέρει και η Livesport, έτσι και η FORZA γράφει πως ο Ρέμπε εξέφρασε την άποψη ότι δεν πρέπει να τίθεται καν θέμα προπονητή μέχρι το τέλος των play off, οπότε και θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις, πάντα σε συνεργασία με την ιδιοκτησία.

Η FORZA αποκαλύπτει, ότι η εισήγηση του 42χρονου Γερμανού για τον προπονητή, δεν είναι αρνητική. Ο Ρέμπε δεν είναι της άποψης ότι για την εικόνα που παρουσιάζεται φέτος ο ΠΑΟΚ, ευθύνεται πρωτίστως ο Αμπέλ Φερέιρα. Ύστερα από συζητήσεις που έκανε και με τον ίδιο, και ήταν πολύωρες, ο Γερμανός διαμόρφωσε την άποψη ότι υπό διαφορετικές συνθήκες, και με ένα ρόστερ, που θα πλησιάζει πιο κοντά στη φιλοσοφία του Πορτογάλου, ο Φερέιρα θα μπορούσε να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στους στόχους του.

Με λίγα λόγια, ο Ρέμπε δεν θεωρεί ότι ο Φερέιρα δεν είναι καλός προπονητής και φαίνεται να είναι της άποψης ότι το ρόστερ που βρήκε, στο οποίο δεν έκανε παρεμβάσεις, δεν ταίριαζε στα δικά του σχέδια. Όλα αυτά, είναι οι πρώτες σκέψεις του νέου αθλητικού διευθυντή, ο οποίος έζησε την ομάδα αυτές τις μέρες και μίλησε με τον προπονητή και με αρκετούς από το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Φυσικά, για οριστικές αποφάσεις, δεν μπορούμε να μιλάμε ακόμη, αλλά αυτή είναι, τώρα, η τάση που εκφράζει ο Όλαφ Ρέμπε. Σ΄ αυτή την κατεύθυνση, λειτουργεί και το γεγονός ότι αν ο ΠΑΟΚ τερματίσει 2ος και παίξει προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ στις 25 Αυγούστου, θα έχει σχεδόν ένα μήνα για διακοπές και προετοιμασία. Κι εδώ ο Ρέμπε θεωρεί ότι ο χρόνος είναι λίγος για ριζοσπαστικές αλλαγές και «ανατροπές» στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. Προφανώς, θεωρεί ότι ο Φερέιρα έχει τη δυνατότητα με ένα κάπως διαφορετικό ρόστερ να πετύχει και είναι πιο ασφαλής επιλογής, δεδομένου του μικρού χρονικού διαστήματος μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της επόμενης σεζόν.

Οι οριστικές αποφάσεις, φυσικά, θα παρθούν στο τέλος των play off, θα παίξει σαφέστατα ρόλο η εικόνα του ΠΑΟΚ και το αποτέλεσμα, κι επειδή πρόκειται για κομβικής σημασίας απόφαση, είναι σαφές ότι θα ληφθεί από κοινού με την ιδιοκτησία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments