Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ψάχνει αριστερό μπακ η ομάδα του Πειραιά

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ψάχνει αριστερό μπακ η ομάδα του Πειραιά
Ολυμπιακός μεταγραφές: Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Κώστας Τσιμίκας είναι δεδομένο ότι θα πουληθεί με αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να ψάχνουν για βασικό αριστερό μπακ.

Ο Κώστας Τσιμίκας με τις εμφανίσεις του φέτος έστρεψε όλα τα μάτια πάνω του. Όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά, κατά κύριο λόγο, από την Ευρώπη αφού μεγάλες ομάδες φαίνεται να κοιτάζουν την περίπτωσή του.

Έτσι, η αναζήτηση του βασικού αριστερού μπακ που θέλει ο Ολυμπιακός συνεχίζεται. Μάλιστα, το σημερινό Sportime αναφέρει ότι «ο Κώστας Τσιμίκας είναι από τους παίκτες που θα πουληθούν και οι “ερυθρόλευκοι” ψάχνουν τον αντικαταστάτη του. Πληροφορίες αναφέρουν πως τις τελευταίες ημέρες έχουν εστιάσει σε μία πολύ καλή περίπτωση από την Ιβηρική χερσόνησο. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και οι συστάσεις πολύ καλές. Πάντως στο κόλπο είναι αρκετά ονόματα, όπως και μία περίπτωση από την Αγγλία».

Η εφημερίδα δεν δίνει άλλες πληροφορίες για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών, αλλά είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός έχει καλή σχέση με την αγορά στις χώρες της Ιβηρικής. Όσον αφορά αυτήν της Αγγλίας, σίγουρα έχει λιγότερη διεισδυτικότητα, αλλά δεν παύει η συμμετοχή του στις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις να αποτελεί κράχτη για πολλούς ποδοσφαιριστές που θέλουν είτε να απογειώσουν την καριέρα τους ή να την επαναφέρουν στο top επίπεδο.

Φεύγει και ο Μαντί Καμαρά

Τις τελευταίες του εμφανίσεις με τα «ερυθρόλευκα» πραγματοποιεί ο Μαντί Καμαρά, αφού όπως είναι γνωστό στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Ο μέσος από τη Γουϊνέα, που παίζει για τους Πειραιώτες από το 2018, έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να προσελκύσει πολλές μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Μια από αυτές, όπως έχει γινεί γνωστό εδώ και καιρό είναι η Μίλαν.

Οι Ιταλοί παρακολουθούν την περίπτωσή του από πέρυσι και συνεχίζουν να τον έχουν στη λίστα τους. Μάλιστα, όπως σημειώνει το Sportime, δεν αποκλείεται οι Μιλανέζοι να τον κάνουν δικό τους. Πάντως ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί προτάσεις και από ιταλικές αλλά και από αγγλικές ομάδες. Μάλιστα, στην Ιταλία κάνουν λόγο για ένα ραντεβού των «ερυθρόλευκων» στη Ρώμη, με υποψήφιους αγοραστές. Ωστόσο, το κατά πόσο ισχύει αυτό παραμένει με ερωτηματικό μιας και λόγω κορωνοϊού είναι δύσκολα τα ταξίδια, ειδικά στη γειτονική χώρα που υποφέρει από τον φονικό ιό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments