Αθλητισμός

Καμαρά Ολυμπιακός: «Σειρήνες» από Ιταλία και Αγγλία

Καμαρά Ολυμπιακός: «Σειρήνες» από Ιταλία και Αγγλία
Καμαρά Ολυμπιακός: Την τελευταία του σεζόν στον Πειραιά διανύει ο Μαντί Καμαρά. Ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του;

Τις τελευταίες του εμφανίσεις με τα “ερυθρόλευκα” πραγματοποιεί ο Μαντί Καμαρά, αφού όπως είναι γνωστό στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Ο μέσος από την Γουϊνέα, που παίζει για τους Πειραιώτες από το 2018, έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να προσελκύσει πολλές μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Μια από αυτές, όπως έχει γινεί γνωστό εδώ και καιρό είναι η Μίλαν.

Οι Ιταλοί παρακολουθούν την περίπτωσή του από πέρυσι και συνεχίζουν να τον έχουν στη λίστα τους.

Μάλιστα, όπως σημειώνει το Sportime δεν αποκλείεται οι Μιλανέζοι να τον κάνουν δικό τους. Πάντως ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί προτάσεις και από ιταλικές αλλά και από αγγλικές ομάδες. Μάλιστα στην Ιταλία κάνουν λόγο για ένα ραντεβού των «ερυθρόλευκων» στην Ρώμη, με υποψήφιους αγοραστές. Ωστόσο, το κατά πόσο ισχύει αυτό παραμένει με ερωτηματικό μιας και λόγω κορωνοϊού είναι δύσκολα τα ταξίδια, πόσο άλλον στη γειτονική χώρα που υποφέρει από τον φονικό ιό.

Όλα αυτά πάντως είναι σίγουρο πως δείχνουν κάτι. Ο διεθνής άσος έχει τραβήξει πάνω του τα φώτα και πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην Ελλάδα. Οι εμφανίσεις του μέχρι στιγμής στα play off βγάζουν μάτια αφού ο 23χρονος επέστρεψε στο χορτάρι καλύτερος και καθόλου επηρεασμένος από τη διακοπή του πρωταθλήματος. Υπενθυμίζεται, πως ο Ολυμπιακός έχει βάλει μεγάλη τιμή στον Μαντί Καμαρά. Και όχι άδικα αφού διαθέτει ένα τρομερό πακέτο. Ο νεαρός αξίζει να σημειωθεί ότι μπορεί να παίξει ακόμα και δεκάρι, εκτός από οχτάρι ή εξάρι. Η τιμή του ξεπερνά, σύμφωνα με τις πληροφορίες  τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

«Με έμαθαν χάρη στον Ολυμπιακό»

“Αυτό που με απασχολεί μόνο είναι να κερδίσω τον τίτλο με τον Ολυμπιακό. Μόνο με αυτό με απασχολεί και τίποτα άλλο. Όλα τα υπόλοιπα τα αφήνω έξω. Είμαι εδώ για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πάρει τον τίτλο, γιατί σε αυτή την ομάδα τα οφείλω όλα. Χάρη στον Ολυμπιακό με έμαθαν και οι υπόλοιπες ομάδες. Πρώτα να κερδίσουμε τον τίτλο και μετά θα δούμε τι θα γίνει» είχε αναφέρει ο ίδιος μετά το παιχνίδι με τον Άρη σχετικά με την έντονη φημολογία. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments