Lifestyle

Χάρι Μέγκαν: Θα πληρώνονται με ένα εκατομμύριο δολάρια για κάθε ομιλία τους

Χάρι Μέγκαν: Θα πληρώνονται με ένα εκατομμύριο δολάρια για κάθε ομιλία τους
Χάρι Μέγκαν: Το περιζήτητο ζευγάρι θα πραγματοποιεί διαλέξεις αναπτύσσοντας θέματα σημαντικά για τη ζωή και τον κόσμο.

Το διάσημο, πρώην βασιλικό ζευγάρι, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, αναφέρεται πως θα πληρώνονται με ένα εκατομμύριο δολάρια για κάθε ομιλία τους.

Σύμφωνα με το «Town & Country», την προηγούμενη εβδομάδα το δημοφιλές ζευγάρι προσέλαβε μάνατζερ για αυτή του τη δραστηριότητα υπογράφοντας συμβόλαιο με το Harry Walker Agency, εταιρεία με την οποία συνεργάζονται και άλλοι διάσημοι ομιλητές όπως οι Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα, Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον και Όπρα Γουίνφρεϊ.

Το ζευγάρι θα πραγματοποιεί διαλέξεις αναπτύσσοντας θέματα σημαντικά για τη ζωή και τον κόσμο

Το περιζήτητο ζευγάρι θα πραγματοποιεί διαλέξεις αναπτύσσοντας θέματα σημαντικά για τη ζωή και τον κόσμο, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ. «Τα θέματα θα αφορούν σε μεγάλο βαθμό τα κοινωνικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος τώρα, συμπεριλαμβανομένης της φυλετικής δικαιοσύνης και της ισότητας των φύλων, της ψυχικής υγείας, των ζητημάτων που επηρεάζουν τις γυναίκες και τα κορίτσια και το περιβάλλον, καθώς και τις αλληλεπιδράσεις αυτών των θεμάτων…».

«Πολλοί από τους τομείς και τα θέματα που θα καλύπτονται στις διαλέξεις θα σχετίζονται με το ίδρυμα και την αποστολή του Archewell, που είναι η νέα τους φιλανθρωπική οργάνωση», αναφέρει το περιοδικό. Θυμίζουμε πως στις 19 Μαΐου του 2018 τελέστηκε στην περιοχή του Ουίνδσορ με ιδιαίτερη λαμπρότητα, ο γάμος του Πρίγκιπα Χάρι της Ουαλίας, δευτερότοκου γιου του διαδόχου Καρόλου και έκτου στη σειρά διαδοχής του αγγλικού θρόνου, με τη Μέγκαν Μαρκλ. Ο γάμος παρακολουθήθηκε από ένα εκτιμώμενο κοινό 1,9 δισεκατομμυρίων ατόμων!

Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ αρραβωνιάστηκαν το 2017 και παντρεύτηκαν το 2018

Η Μέγκαν είναι η δεύτερη Αμερικανίδα και η πρώτη μεικτής φυλής γυναίκα που παντρεύεται μέλος της βασιλικής οικογένειας και μάλιστα τον γιο του μελλοντικού μονάρχη. Στις 27 Νοεμβρίου 2017 ο οίκος Κλάρενς ανακοίνωσε ότι ο Πρίγκιπας Χάρι αρραβωνιάστηκε την Αμερικανίδα σύντροφό του Μέγκαν Μαρκλ. Η ανακοίνωση ανέφερε ότι το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε μέσα στον Νοέμβριο της χρονιάς τότε και ότι μετά τον γάμο θα κατοικήσει στο Νότινγκχαμ Κότατζ, στα Ανάκτορα του Κένσιγκτον, αν και πλέον ζουν στον Καναδά.

Ανακοινώθηκε ότι η βασιλική οικογένεια θα κάλυπτε τα έξοδα του γάμου. Τα κόστη για τη τούρτα, τον ανθοπώλη και το κέτερινγκ εκτιμώνται στις 50.000, 110.000 και 286.000 λίρες αντίστοιχα, και το συνολικό κόστος εκτιμάται στις 32 εκατομμύρια λίρες. Τα έξοδα ασφάλειας αναμενόταν να είναι λιγότερα από αυτά για τον γάμο του Δούκα και Δούκισσας του Κέμπριτζ του 2011 και αναφέρεται ότι ο Βασιλικός Δήμος του Ουίνδσορ και Μέιντενχεντ ξόδεψε 2,6 εκατομμύρια λίρες για το καθάρισμα της πόλης και των δρόμων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments