Video

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 116: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 1/7 – Η Δρόσω συνεχίζει να ζει απομονωμένη

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 116: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 1/7 – Η Δρόσω συνεχίζει να ζει απομονωμένη
Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 116: Η Ελένη μοιράζει την καθημερινότητα της ανάμεσα στη Δρόσω και στον Κυπραίο ενώ ο Λάμπρος και η Θεοδοσία περιμένουν τα χαρτιά του διαζυγίου.

Στο σημερινό (1 Ιουλίου) επεισόδιο στις «Άγριες Μέλισσες», τέσσερις μήνες μετά και η ζωή στο Διαφάνι κυλάει για άλλους όμορφα, για άλλους δύσκολα και για άλλους βασανιστικά. Η Δρόσω μετά τη διάλυση του αρραβώνα της, συνεχίζει να ζει απομονωμένη μέχρι να φέρει τον μωρό της στον κόσμο.

Ο Νικηφόρος και η Μυρσίνη ανησυχούν για την ψυχική υγεία της Ασημίνας

Η Ελένη μοιράζει την καθημερινότητα της ανάμεσα στη Δρόσω και στον Κυπραίο ενώ ο Λάμπρος και η Θεοδοσία περιμένουν τα χαρτιά του διαζυγίου για να λήξει και επίσημα ο γάμος τους. Παράλληλα ο συνεταιρισμός δυναμώνει ενώ ο Δούκας αρχίζει να φοβάται την επιρροή τους. Η Ανέτ με τη βοήθεια του Νέστορα και του Μιλτιάδη κάνει τα αδύνατα- δυνατά για να εντοπίσει τον Μελέτη ενώ η Πηνελόπη συνεχίζει να ζει εγκλωβισμένη σ’ έναν αδιέξοδο γάμο.

Την ίδια ώρα ο Νικηφόρος και η Μυρσίνη ανησυχούν για την ψυχική υγεία της Ασημίνας που δείχνει να βουλιάζει μέρα με τη μέρα, χωρίς να μπορεί ούτε να φάει, ούτε να κοιμηθεί, ενώ το μυστικό τους κινδυνεύει να αποκαλυφθεί από έναν άντρα που καταφθάνει στο χωριό αποφασισμένος να προκαλέσει προβλήματα.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο;

Ο Ιορδάνης, σοκαρισμένος από τις αποκαλύψεις της Ασημίνας ακύρωσε τον αρραβώνα και ζήτησε από τη Δρόσω να χωρίσουν. Ο Κυριάκος αποφάσισε να φύγει από το σπίτι, μαζεύοντας τα πράγματα του και αποχαιρετώντας την Ουρανία. Την ίδια στιγμή, το Διαφάνι ζούσε στον παλμό των εκλογών.

Ψήφισε σύσσωμο και εξέλεξε κοινοτάρχη, ωστόσο, το εκλογικό αποτέλεσμα ανετράπη με την υπόγεια παρέμβαση του Δούκα. Η Δρόσω, απελπισμένη με τη διάλυση του αρραβώνα συναντήθηκε με τη Μυρσίνη και την Ασημίνα. Αναγκάστηκε να αποδεχτεί τη σκληρή πρόταση της Μυρσίνης. Και ενώ το σχέδιο του Δούκα έδειχνε να πηγαίνει μια χαρά, δέχτηκε ένα τηλέφωνο που έφερε τα πάνω… κάτω.

Η ιστορία της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1

Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι ελληνική δραματική σειρά που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 τη σεζόν 2019 – 2020, ενώ ανανεώθηκε και για δεύτερη χρονιά. Η σειρά γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ο ισχυρός μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής Δούκας Σεβαστός θέλει πάση θυσία να αποκτήσει την έκταση που έχουν στον κάμπο τρεις ορφανές αδελφές, για να τη χρησιμοποιήσει προς ίδιον όφελος. Πρόκειται για τα κτήματα της 28χρονης Ελένης, της 22χρονης Ασημίνας και της 18χρονης Δρόσως.

Τα τρία κορίτσια έχουν χάσει και τον πατέρα και τη μητέρα τους και έτσι η μεγαλύτερη αδελφή, που είναι και η προστάτιδα των μικρότερων, αναγκάζεται ύστερα από πιέσεις να προχωρήσει σε μια συμφωνία με τον τσιφλικά. Να παντρευτεί τον μεγαλύτερο γιο του Σέργιο και εκείνος να πάρει τα κτήματα ως προίκα, αλλά παράλληλα να διασφαλιστεί το μέλλον της ίδιας και των μικρότερων αδελφών της. Ωστόσο, το βράδυ του γάμου της αυτή και οι αδελφές της θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments