Αθλητισμός

Φορτούνης Ολυμπιακός: Δεν παίρνει το περιβραχιόνιο για δεύτερο σερί αγώνα

Φορτούνης Ολυμπιακός: Δεν παίρνει το περιβραχιόνιο για δεύτερο σερί αγώνα
Φορτούνης Ολυμπιακός: Ερωτηματικά προκαλεί το γιατί ο πρώτος αρχηγός της ομάδας του Πειραιά δεν φοράει το περιβραχιόνιο, ενώ βρίσκεται μέσα στο γήπεδο.

Πρώτος αρχηγός στον Ολυμπιακό είναι ο Κώστας Φορτούνης. Όσο καιρό έλειπε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, αυτός που φορούσε το περιβραχιόνιο ήταν ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο ποιοτικός Έλληνας μεσοεπιθετικός παλεύει να επιστρέψει στα γνωστά στάνταρ απόδοσης που μας έχει συνηθίσει. Τι ισχύει, όμως, με το «αρχηγιλίκι»;

Το gazzeta.gr αναρωτιέται «όταν δεν παίζει ο Νορβηγός ποιος φοράει το περιβραχιόνιο; Ο Κώστας Φορτούνης, πάντως, δεν είναι αυτός!». Το ίδιο σάιτ προσθέτει ότι στο ματς με την ΑΕΚ, όπου έγινε αλλαγή ο Ελαμπντελαουί, το περιβραχιόνιο δόθηκε στον Ανδρέα Μπουχαλάκη, ενώ στο ματς με τον ΟΦΗ, που δεν ξεκίνησε βασικός ο Ομάρ και ήταν στην ενδεκάδα ο Φορτούνης, το φόρεσε ο Γκιγιέρμε ο οποίος διανύει 2η σεζόν στον Πειραιά. Πραγματικά, προκαλεί απορία η συγκεκριμένη κατάσταση και ορισμένοι αναρωτιούνται αν αυτές οι επιλογές αποτελούν κάποιου τύπου μήνυμα από την τεχνική ηγεσία (ή ακόμα πιο πάνω) προς τον Φορτούνη.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού (αφού δεν του έχει αφαιρεθεί το περιβραχιόνιο πλην αυτών των περιπτώσεων, αγωνίστηκε 84 λεπτά στον αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ, όπου ο Ολυμπιακός πέτυχε την 5η συνεχόμενη νίκη του στο μίνι πρωτάθλημα των paley off. Στη θέση του χθες πέρασε ο Μπουχαλάκης.

Τι έγινε στο χθεσινό ματς

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός συνέχισε με άλλη μια νίκη αφού νίκησε και τον ΟΦΗ με 2-1 για την 5η αγωνιστική των play off της Super League 1. Οι Πειραιώτες είδαν τον Αχμέντ Χασάν να σκοράρει δύο φορές, στο 27′ και στο 83′, ενώ ο Όμιλος ισοφάρισε προσωρινά στο 46′ με τον Βαγιεμπάχ Σακόρ. Ο Ολυμπιακός έχασε πέναλτι με τον Ματιέ Βαλμπουενά στο 80′ αφού η μπάλα βρήκε στη συμβολή των δοκαριών και κατέληξε άουτ.

O Χασάν όταν άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό, το πανηγύρισε με έναν ξεχωριστό τρόπο. Ο Αιγύπτιος σήκωσε μια φανέλα στέλνοντας μήνυμα κατά του ρατσισμού. «Έχουμε διαφορετικό χρώμα δέρματος, διαφορετική θρησκεία, διαφορετική γλώσσα αλλά όλοι ανήκουμε στο ανθρώπινο είδος. Όχι στον ρατσισμό, σταματήστε τη βία, είμαστε όλοι ίσοι». Μια εξαιρετική ενέργεια από τον σέντερ φορ του Ολυμπιακού.

Η συμβολική κίνηση του Αχμέντ Χασάν

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments