Video

Κάτια Ζυγούλη: Άλλαξα τρεις γυναίκες ψυχολόγους και έχω καταλήξει σε έναν άνδρα

Κάτια Ζυγούλη: Άλλαξα τρεις γυναίκες ψυχολόγους και έχω καταλήξει σε έναν άνδρα
Κάτια Ζυγούλη: Το πρώην μοντέλο που πλέον κάνει επιλεγμένες τηλεοπτικές εμφανίσεις, παραχώρησε μία σπάνια προσωπική συνέντευξη.

Καλεσμένη στη βραδινή εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Κάτια Ζυγούλη το βράδυ της Τετάρτης (1 Ιουλίου).

Το πρώην μοντέλο που πλέον κάνει επιλεγμένες τηλεοπτικές εμφανίσεις, παραχώρησε μία σπάνια προσωπική συνέντευξη, κατά τη διάρκεια της οποίας, αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Σάκη Ρουβά, στην απόκτηση των παιδιών τους, αλλά και στην ψυχοθεραπεία. Μάλιστα, παραδέχτηκε πως όταν έμεινε έγκυος στο πρώτο τους παιδί, ήταν για εκείνη ένα σοκ, αφού σήμαινε και το τέλος της καριέρας της στο μόντελινγκ.

«Όταν ήρθε το πρώτο παιδί, για εμένα ήταν το τέλος της καριέρα μου»

«Πιστεύαμε ότι θα κάνουμε ένα παιδί. Ο Θεός τα έφερε τα υπόλοιπα. Αυτές οι ψυχές ήθελαν να ενσαρκωθούν και διάλεξαν εμένα και τον Σάκη και ήρθαν. Ήταν σαν δώρα και… έβρεχε παιδιά. Η Αναστασία ήρθε από μόνη της, δώρο Θεού. Σοκαριστικό δεν στο κρύβω, καλοδεχούμενο βέβαια. Δυσκολεύτηκα να το συνειδητοποιήσω όταν έμεινα έγκυος. Ήμουν 29 αλλά ήμουν στον κόσμο μου τότε. Δούλευα πάρα πολύ και κάπου μέσα μου στενοχωριόμουν και όταν ήρθε το πρώτο παιδί δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι αυτό θα μου φέρει ένα δώρο ηρεμίας, για εμένα ήταν το τέλος της καριέρα μου», τόνισε.

Η Κάτια Ζυγούλη είναι μία από τις ωραιότερες γυναίκες της Ελλάδας που περπάτησε στις πιο λαμπερές πασαρέλες του κόσμου. Ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο Λύκειο όπου λίγο αργότερα δέχτηκε πρόταση να συμμετάσχει στο «Look of The Year», ένα από τα πιο προβεβλημένα events μόδας, στο οποίο και κέρδισε την πρωτιά. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και για την περίοδο που δοκιμάστηκε στην υποκριτική στην ταινία «Επικίνδυνες Μαγειρικές» για την οποία εξήγησε ότι «μέσα μου αυτή η ταινία δεν έχει ακόμα κατασταλάξει. Ήρθε μία πρόταση από το πουθενά, την καλοδέχτηκα, δεν είχα ιδέα από υποκριτική, το οποίο νομίζω και φάνηκε». Όμως, δεν απέρριψε κάποιο αντίστοιχο ενδεχόμενο για το μέλλον.

Έχει κάνει, και συνεχίζει, ψυχοθεραπεία

Στη συνέχεια έστειλε ένα πολύ δυνατό μήνυμα στον κόσμο, μιλώντας για τα «βάρη» που κουβαλάμε όλοι στην ψυχή και πόσο τη βοήθησε η ψυχοθεραπεία να βρει γαλήνη στη ζωή της. «Έκανα και κάνω. Άλλαξα τρεις γυναίκες ψυχολόγους και έχω καταλήξει σε έναν άνδρα και είναι το ωραιότερο πράγμα που έχω κάνει στον εαυτό μου. Βασανιζόμαστε από τόσα σκόρπια πράγματα και τόσες άχρηστες πληροφορίες και ταλαιπωρούμαστε, χαλάμε τις σχέσεις μας, τις μέρες μας, γιατί σκεφτόμαστε κάτι», υπογράμμισε.

Πήγε στο δοκιμαστικό για το GNTM

Τέλος, αναφερόμενη στα επαγγελματικά της, αποκάλυψε ότι δεν έδωσε Πανελλήνιες, καθώς το ψυχολογικό βάρος ήταν πολύ μεγάλο ενώ όσο αφορά στην τηλεοπτική της παρουσία περιέγραψε τους λόγους που δεν την επέλεξαν στο δοκιμαστικό που έκανε στο GNTM. «Πήγα στο δοκιμαστικό του GNTM με μία πάρα πολύ ρομαντική διάθεση γιατί έχω την τάση να είμαι χρήσιμη και να βοηθήσω. Όταν πήγα εκεί, ήμουν γλυκιά και συγκαταβατική για αυτό και δεν με επέλεξαν. Στην πορεία νομίζω ότι δεν ήμουν εγώ για αυτό το πράγμα. Αν τύχει ξανά και βρεθώ εκεί θα είμαι πάλι η ίδια συγκαταβατική Κάτια, η χρήσιμη, η απαλή που δεν θέλει να πληγώσει τον άνθρωπο», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments