Αθλητισμός

Καλάθης Παναθηναϊκός: Το επίσημο αντίο των «πράσινων» στον Νικ

Καλάθης Παναθηναϊκός: Το επίσημο αντίο των «πράσινων» στον Νικ
Καλάθης Παναθηναϊκός: Ο πρώην -πλέον- «πράσινος» αρχηγός είναι επίσημα παρελθόν από το «τριφύλλι». Το αντίο της ΚΑΕ.

Ο Παναθηναϊκός μετά από πέντε χρόνια, και την επιστροφή του από τους Μέμφις Γκρίζλις, θα πορευτεί χωρίς τον Νικ Καλάθη που θα τεθεί κάτω από τις οδηγίες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην Μπαρτσελόνα.

Η ΚΑΕ αποχαιρέτησε τον πρώην πλέον αρχηγό της ομάδας με μια ανάρτηση στα social media όπου θυμίζει σε όλους ότι ο Καλάθης έχει αγωνιστεί 8 συνολικά χρόνια στην ομάδα, τα οποία χαρακτηρίζει υπέροχα. «Ευχαριστούμε Nick! Περάσαμε 8 υπέροχα χρόνια μαζί! Για πάντα στις καρδιές μας!» έγραψαν οι «πράσινοι» στην ανάρτησή τους.

Δείτε την ανάρτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Αντίο και στον Νίκο Παππά – Το ανακοίνωσε ο Βόβορας

Ο Καλάθης δεν ήταν ο μοναδικός για τον οποίο έκανε ανάρτηση η «πράσινη» ΚΑΕ αφού στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Παναθηναϊκός το μεσημέρι της Παρασκευής ανακοινώθηκε ότι από την ομάδα αποχωρεί και ο Νίκος Παππάς. «Ευχαριστούμε Νίκο για όλες τις αυθεντικές στιγμές μας! Θα είσαι για πάντα ένας από εμάς!», ανέφερε συγκεκριμένα η ΚΑΕ στο «αντίο» στον Έλληνα γκαρντ μετά από μια επταετία στο «τριφύλλι».

Την ανακοίνωση για τον Παππά έκανε ο Γιώργος Βόβορας. Ο κόουτς του Παναθηναϊκού, ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για το χτίσιμο του ρόστερ από εδώ και πέρα. «Έχουμε τα συμβόλαια του Ιωάννη, του Μήτογλου και του Παπαγιάννη. Θέλουμε να χτίσουμε την ομάδα γύρω τους. Συμβόλαιο έχει και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης. Κοιτάμε το επόμενο καλύτερο βήμα για την καριέρα του. Θα έχουμε σύντομα τις απαντήσεις. Το συμβόλαιο του Νίκου Παππά έληξε.

Στο καινούργιο πρότζεκτ δεν θα είναι στην ομάδα. Αυτή είναι η απόφασή μας. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει του Βουγιούκα. Ο Μπέντιλ θα είναι στην ομάδα μας. Έχουμε ετοιμάσει κάποια πλάνα ήδη. Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις. Ο Φόστερ δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά έχει ήδη συμφωνήσει. Στηρίζεται σε αυτά που σας είπα, αθλητικότητα και κίνητρο. Έδειξε διάθεση να μπει στην ομάδα και να είναι μέρος του πρότζεκτ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments