Αθλητισμός

Νέα μεταγραφή με μέλλον από τον Αστέρα ο Ολυμπιακός

Νέα μεταγραφή με μέλλον από τον Αστέρα ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί ποδοσφαιριστές από την ακαδημία του Αστέρα Τρίπολης και φέρεται να έχει ήδη ξεχωρίσει έναν παίκτη.

Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι δείχνει έντονο ενδιαφέρον για νεαρούς ποδοσφαιριστές. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών από το εξωτερικό που έχουν έρθει στην Ελλάδα και μερικά χρόνια αργότερα έκαναν ακριβές μεταγραφές. Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά τις αγορές της Γαλλίας και της Σερβίας. Βέβαια οι “ερυθρόλευκοι” δείχνουν πάντα ενδιαφέρον και για τα ταλέντα που υπάρχουν στις Ελληνικές ομάδες. Οι άνθρωποι της ομάδας ακολουθούν στενά τις ακαδημίες όλων των ομάδων.

Ένας σύλλογος που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά τα τμήματα υποδομής του είναι ο Αστέρας Τρίπολης. Οι αρκάδες έχουν επενδύσει πολλά στις ακαδημίες τους και παρά το γεγονός ότι δεν έχουν διαφημιστεί όσο ακαδημίες άλλων ομάδων, η δουλειά που γίνεται είναι εξαιρετική. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλές Ιταλικές ομάδες παρακολουθούν στενά τους νεαρούς του Αστέρα.

Οι “Ιταλοί” του Αστέρα και ο Ολυμπιακός

Θυμίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια από τον Αστέρα έχουν πάρει μεταγραφή στην Ιταλία ο Νίκος Μιχελής που πέρσι μετακόμισε στην U19 της Μίλαν, όπου αγωνίζεται ως βασικός. Επίσης, ο Γιώργος Αντζουλάς που φέτος επέστρεψε στο ρόστερ των Αρκάδων βρισκόταν στην ομάδα Νέων της Φιορεντίνα, ενώ φυσικά ο Γιώργος Κυριακόπουλος ο οποίος αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή από τη Σασουόλο, η οποία στηρίζει πολλά πάνω του ύστερα από την πρώτη -εξαιρετική- σεζόν που πραγματοποίησε αγωνιζόμενος ως αριστερός μπακ-χαφ στη Serie A.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός παρακολουθεί πιτσιρικάδες του Αστέρα. Από την περίπτωση του Κώστα Φορτούνη πριν από χρόνια, μέχρι την πιο πρόσφατη, του Γιώργου Μαρίνου, που αποκτήθηκε από τους Αρκάδες πριν από δύο σεζόν. Ο Μαρίνος μάλιστα ως πρότζεκτ και στηρίζεται πολύ αλλά δείχνει και να βγαίνει στους ερυθρόλευκους, καθώς αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια της Κ19, ενώ σταδιακά μαζεύει και συμμετοχές και με την αποστολή της πρώτης ομάδας. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή ή γενικότερα την πρόθεση του Ολυμπιακού να επενδύσει στους νεαρούς του Αστέρα. Όπως και να έχει όλα αυτά είναι ένα μεγάλο παράσημο για την ομάδα της Τρίπολης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments