Διεθνή

ΗΠΑ: Έφηβοι ξυλοκόπησαν άστεγο μέχρι θανάτου

ΗΠΑ: Έφηβοι ξυλοκόπησαν άστεγο μέχρι θανάτου
ΗΠΑ: Φρίκη προκαλεί η είδηση από το Νιου Τζέρσι, που θέλει δύο εφήβους, ένα κορίτσι και ένα αγόρι, να ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου έναν άστεγο.

Δύο έφηβοι, ένα κορίτσι και ένα αγόρι, φέρεται να ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου έναν άστεγο άνδρα σε ένα στενό του Νιου Τζέρσι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Μία 17χρονη και ένας 15χρονος κατηγορούνται για τη δολοφονία ενός άστεγου

Πρόκειται, όπως αναφέρει το news-gazette, για μία 17χρονη και έναν 15χρονο που κατηγορούνται για δολοφονία πρώτου βαθμού του Μπόμπι Τζ. Χιλ Τζούνιορ, στο Κάμντεν, όπως ανέφερε το γραφείο του εισαγγελέα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα ξένα μέσα ενημέρωσης, το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα έναν άστεγο άνδρα προκαλεί φρίκη, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως στη συνέχεια μαγνητοσκόπησαν αυτό που έκαναν.

Μαγνητοσκόπησαν την πράξη τους και τράπηκαν σε φυγή…

Αφού λοιπόν, μαγνητοσκόπησαν το αποτέλεσμα της σοκαριστικής πράξης τους, τράπηκαν σε φυγή αλλά οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν το συμβάν, προτού οι νεαροί εγκαταλείψουν το σημείο. Σύμφωνα με το NBC, ο άτυχος άστεγος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Οι δύο έφηβοι παραμένουν υπό κράτηση

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους εφήβους, τα ονόματα των οποίων δεν δημοσιοποιήθηκαν, καθώς οι Αρχές αξιοποίησαν το υλικό που είχαν στη διάθεσή τους. Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί κάποιο κίνητρο για την επίθεση, ενώ οι δύο έφηβοι παραμένουν υπό κράτηση.

Άγριος ξυλοδαρμός πολίτη που προσπαθούσε να προστατεύσει την περιουσία του

Σοκ είχε προκαλέσει βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό ενός πολίτη ο οποίος, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, προσπάθησε να σώσει το κατάστημά του από λεηλασία στο Ντάλας. Το γεγονός συνέβη κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων για τη δολοφονία του 46χρονου Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό στη Μινεάπολις της Μινεσότα.

Όπως αναφέρεται, ο άνδρας αυτός, η ταυτότητα του οποίου παραμένει άγνωστη, κρατούσε ένα αντικείμενο στο χέρι, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για μεγάλο μαχαίρι, και καταδίωκε τους διαδηλωτές. Στη συνέχεια έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και έπειτα διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε σε σταθερή κατάσταση, σύμφωνα πάντα με αμερικανικά ΜΜΕ.

Να σημειωθεί πως τις τελευταίες εβδομάδες η κατάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής εκτροχιάζεται, μετά το κύμα ταραχών που ακολούθησε τον φόνο του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments