Αθλητισμός

Αλ Ταάμαρι Ολυμπιακός: Ο Ιορδανός άσος θέλει να έρθει στον Πειραιά

Αλ Ταάμαρι Ολυμπιακός: Ο Ιορδανός άσος θέλει να έρθει στον Πειραιά
Αλ Ταάμαρι Ολυμπιακός: Με θετικό μάτι βλέπει μια ενδεχόμενη μετακίνησή του στον Πειραιά ο Ιορδανός ταλαντούχος εξτρέμ.

Όποιος παρακολουθεί το πρωτάθλημα της Κύπρου, ξέρει ότι ο Μούσα Αλ Τάαμαρι είναι ένας από τους ποιοτικότερους παίκτες των γηπέδων της χώρας. Το όνομά του εξακολουθεί να «παίζει» για τον Ολυμπιακό που έχει κατακτήσει και μαθηματικά τον 45ο τίτλο του και έχει ξεκινήσει να κοιτάζει πως θα στελεχώσει το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Σήμερα το «Φως των Σπορ» επιβεβαιώνει ότι στο προσκήνιο παραμένει η περίπτωσή του. Ο Ιορδανός εξτρέμ είναι ένας παίκτης που παρακολουθείται από την προηγούμενη σεζόν από τους Πειραιώτες και αυτή τη στιγμή στον ΑΠΟΕΛ προσπαθούν να τον δέσουν μετά το 2021 που λήγει η συνεργασία τους, όπως αναφέρει η εφημερίδα.

Στον παίκτη έχει δοθεί διορία μέχρι αύριο για να απαντήσει στην πρόταση, αλλά ο διεθνής άσος φέρεται να θεωρεί πως έκλεισε ο κύκλος του στη Μεγαλόνησο και έχει ακούσει όπως είναι λογικό τα περί «ερυθρόλευκου» ενδιαφέροντος. Όσον αφορά το κόστος της πιθανής μεταγραφής, αυτό θα ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια ευρώ και λέγεται πως στον ΑΠΟΕΛ έχουν απορρίψει προσφορά 2,5 εκατ. ευρώ της ισπανικής Αλμερία.

Ο 23χρονος άσος δείχνει πως σκέφτεται τη μετακίνησή του στην Ελλάδα, αν και δεν έχει υπάρξει επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό που φαίνεται πως παρακολουθεί τις εξελίξεις στο θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του με τον ΑΠΟΕΛ. Φέτος, ο Ιορδανός εξτρέμ σε 20 εμφανίσεις είχε 3 γκολ και 6 ασίστ, ενώ το Transfermarkt τον κοστολογεί στο 1,6 εκατ. ευρώ.

Ποιους άλλους παρακολουθεί ο Ολυμπιακός

Εν τω μεταξύ, ο Ολυμπιακός παρακολουθεί ποδοσφαιριστές από την ακαδημία του Αστέρα Τρίπολης και φέρεται να έχει ήδη ξεχωρίσει έναν παίκτη ενώ, όπως πάντα, παρακολουθεί στενά τις αγορές της Γαλλίας και της Σερβίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός παρακολουθεί πιτσιρικάδες του Αστέρα. Από την περίπτωση του Κώστα Φορτούνη πριν από χρόνια, μέχρι την πιο πρόσφατη, του Γιώργου Μαρίνου, που αποκτήθηκε από τους Αρκάδες πριν από δύο σεζόν. Ο Μαρίνος μάλιστα ως πρότζεκτ και στηρίζεται πολύ αλλά δείχνει και να βγαίνει στους ερυθρόλευκους, καθώς αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια της Κ19, ενώ σταδιακά μαζεύει και συμμετοχές και με την αποστολή της πρώτης ομάδας. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή ή γενικότερα την πρόθεση του Ολυμπιακού να επενδύσει στους νεαρούς του Αστέρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments