Ελλάδα

Τροχαίο Κρήτη: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 22χρονος Δημήτρης – Δωρίζουν τα όργανα οι γονείς του

Τροχαίο Κρήτη: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 22χρονος Δημήτρης – Δωρίζουν τα όργανα οι γονείς του
Τροχαίο Κρήτη: Σε μια δύσκολη, αλλά σωστή απόφαση προχώρησαν οι γονείς του 22χρονου Δημήτρη, νέο θύμα τροχαίου στο νησί. Θα δωρίσουν τα όργανά του για να σώσουν τη ζωή κάποιου άλλου.

Δεν υπάρχουν λόγια όταν το παιδί σου πεθαίνει και εσύ πρέπεις να πάρεις την απόφαση να δωρίσεις τα όργανά του ή όχι. Οι γονείς του 22χρονου Δημήτρη που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα πήραν τη δύσκολη, αλλά σωστή απόφαση και αξίζουν τον σεβασμό όλων μας.

Το τροχαίο δυστύχημα σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρη την Κρήτη. Ο 22χρονος Δημήτρης υπέκυψε στα τραύματά του. Συγκινεί η απόφαση που πήραν οι γονείς του… Το τροχαίο που σκόρπισε τη θλίψη και τον πόνο στην οικογένεια και στους οικείους του έγινε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην Ιεράπετρα.

Όπως είπε ο διοικητής του Βενιζελείου Νοσοκομείου Κώστας Τερζάκης, η διαδικασία της λήψης των οργάνων του άτυχου νέου, θα ξεκινήσει αφού ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εξετάσεις, ίσως απόψε το βράδυ. Ο 22χρονος τραυματίστηκε βαρύτατα στο κεφάλι και έμεινε εγκεφαλικά νεκρός. Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, ο Δημήτρης είναι το 11ο θύμα της ασφάλτου από τις αρχές του έτους στην Κρήτη.

Ο πρόεδρος του συλλόγου ΕΣΥΠΡΟΤΑ, Γιάννης Λιονάκης με μία ανάρτηση στο Facebook στέλνει μήνυμα και σε άλλους νέους, να μην οδηγούν σαν να μην υπάρχει αύριο.

Στην ανάρτησή του γράφει: «ΑΠΟΨΕ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΡΟΧΘΕΣ Ο ΜΑΝΟΛΗΣ. ΑΥΡΙΟ;

Φιλαράκια με τη μηχανή σας νοιώθετε δέσιμο, έρωτα .. Μην εμπιστεύεστε τη δύναμη που έχει, και τη «δύναμη» που σας δίνει.. Οδηγικές συμπεριφορές όλων μας, ανυπαρξία κουλτούρας συνύπαρξης με το αυτοκίνητο, αδικαιολόγητες ταχύτητες σε άθλιες υποδομές, υπερβολική εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας, έχουν συχνά, όλα τα παραπάνω και άλλα πολλά ακόμη , τραγικά αποτελέσματα ..

Να οδηγείτε με την αίσθηση του άγνωστου της επόμενης στιγμής .. Μην οδηγείτε σα να μην υπάρχει αύριο!! Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς σου..

Σημ. Αυτό έγραφε σε ανάρτηση του το παλικάρι στις 21/3.. Και πόσο μεγαλείο οι δικοί του να δωρίζουν όργανα του..».

Δείτε την ανάρτηση

Ο Μανώλης στον οποίο αναφέρεται ο κ. Λιονάκης είναι ο πιλότος Μανώλης Γαρεφαλάκης που έχασε τη ζωή του στις 19 Ιουνίου στα Χανιά, οδηγώντας μηχανή μεγάλου κυβισμού την οποία σκόπευε να βάλει στο καράβι, καθώς έφευγε για διακοπές. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και προσέκρουσε σε ένα φράχτη. Στο σημείο έσπευσε άμεσα το ΕΚΑΒ ωστόσο ήταν ήδη αργά, καθώς ο Μανώλης ήταν νεκρός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments