Lifestyle

Σπανούλης – Χοψονίδου: Στο Καβούρι με τα παιδιά τους – Πάντα σε φόρμα

Σπανούλης – Χοψονίδου: Στο Καβούρι με τα παιδιά τους – Πάντα σε φόρμα
Σπανούλης - Χοψονίδου: Η ομάδα βγήκε για μπάνιο. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού και η συζυγός του μαζί με τα παιδιά τους απόλαυσαν τη θάλασσα στο Καβούρι.

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου συχνά πυκνά κάνουν πλάκα ο ένας στον άλλο για το μέγεθος της οικογένειάς τους, αλλά σίγουρα το απολαμβάνουν. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού και η σύζυγός του «πιάστηκαν» να έχουν εξορμήσει με τα έξι παιδιά τους στη θάλασσα στο Καβούρι. .

Η οικογένεια αποφάσισε να κάνει ένα ωραίο μπανάκι στην παραλία με την πάντα κομψή Ολυμπία να κλέβει τις εντυπώσεις. Σε φουλ φόρμα και ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά που ετοιμάζεται να αγωνιστεί για άλλη μια σεζόν, καθώς ως γνωστόν η ηλικία είναι ένα νούμερο.

Η πρώην Σταρ Ελλάς και νυν full time mama πέρα από το ότι βρίσκεται σε άψογη φόρμα χωρίς να έχουν καν περάσει έξι μήνες από τη γέννηση της κόρης της, όπως πάντα έκανε μία πολύ προσεγμένη εμφάνιση, δίνοντάς μας ιδέες για ένα χαλαρό look στην παραλία.

Συγκεκριμένα, επέλεξε να φορέσει το τέλειο, ρομαντικό λευκό φόρεμα πάνω από το βυσσινί της μαγιό, το οποίο συνδύασε με σαγιονάρες θαλάσσης και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου με κίτρινους διάφανους φακούς που έχουν επανέλθει ως trend.

O δε Βασίλης Σπανούλης, έδειχνε να απολαμβάνει τις οικογενειακές τους στιγμές και να φροντίζει τα παιδιά σε κάθε στιγμή της παραμονής τους στην παραλία στο Καβούρι.

Πρόσφατα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε σε ειδική εκπομπή της Cosmote για το Euro 2004. Όταν ο Αντώνης Νικοπολίδης που εκτελούσε χρέη δημοσιογράφου για χάρη της συγκεριμένης εκπομπής τον ρώτησε για το αν θα τα έκανε αλλιώς στην καριέρα του όσον αφορά το ΝΒΑ, εκείνος είπε: «Το σκέφτομαι πάρα πολλές φορές, σκέφτομαι πως αν έμενα εκεί, θα ήταν άλλη η ζωή μου. Σίγουρα, πάντως, δεν θα γνώριζα τη γυναίκα μου και δεν θα έκανα αυτή την οικογένεια! Οπότε, έχει και τα καλά του. Από την άλλη, ίσως και το πείσμα μου, άμα το διαβάσεις ανάποδα, με έκανε να γυρίσω πίσω. Ήταν κάτι που το απομυθοποίησα. Ήθελα να αποδείξω ότι είμαι ένας από τους καλύτερους, ότι ήταν μια κακή παρένθεση όλο αυτό. Πιστεύω ότι, κυρίως στην Αμερική, είναι τελείως διαφορετική η οργάνωση, είναι business.

Παίζει μεγάλο ρόλο το timing. Να βρεθείς στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή. Επειδή είχα μεγάλη όρεξη να πάω και να παίξω εκεί, δεν τα ζύγισα καλά. Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, θα πήγαινα, αλλά θα τα ζύγιζα καλύτερα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments