Video

Ετεοκλής Παύλου: Όταν με πυροβόλησαν ένιωσα ότι ξεψυχάω

Ετεοκλής Παύλου: Όταν με πυροβόλησαν ένιωσα ότι ξεψυχάω
Ετεοκλής Παύλου: Μίλησε για τη στιγμή του πυροβολισμού και οι μνήμες, όπως δήλωσε, τον τυραννούν ακόμα.

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Dot» ήταν το Σάββατο 4 Ιουλίου ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου.

Ο γνωστός αθλητής «άνοιξε» την καρδιά του για το δυσκολότερο κεφάλαιο της ζωή του

Το αγαπημένο ζευγάρι, που απολαύσαμε αυτή τη σεζόν στο λαμπερό σόου «Just The 2 Of Us» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γνωριμία του και το νέο του εγχείρημα στην τηλεόραση, ενώ ο Ετεοκλής Παύλου μίλησε και για το τραγικό συμβάν που τον στιγμάτισε. Ο γνωστός αθλητής και personal trainer «άνοιξε» την καρδιά του για το δυσκολότερο κεφάλαιο της ζωή του, όταν πριν από χρόνια ήρθε αντιμέτωπος με τον θάνατο. Οι μνήμες όπως δήλωσε, τον τυραννούν ακόμα και θα έδινε τα πάντα για να σβήσουν από τη σκέψη του.

«Δούλευα υποδοχή σε ένα βραδινό μαγαζί. Στα 23 με πυροβόλησαν. Τη στιγμή εκείνη ένιωσα έναν έντονο πόνο γιατί η σφαίρα πέρασε όλα τα ζωτικά μου όργανα. Έκανα πολλά χειρουργεία μεγάλου ρίσκου. Ένιωσα ότι πεθαίνω, ότι ξεψυχάω. Το κρύο του θανάτου είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος. Η κουβέντα που είπα μέσα μου ήταν όχι, ρε φίλε πέθανα.  Πέρασε η ζωή μου από μπροστά μου. Εικόνες που δεν θυμόμουν ότι είχα. Ήμουν σε τεχνητό κώμα. Η μητέρα μου έμαθε στις ειδήσεις ότι πυροβολήθηκα. Όταν μπόρεσα να μιλήσω, ζήτησα να μου δώσουν δύο πατερίτσες να φύγω».

«Είδα όταν μου έκοβαν το πόδι»

Και συνέχισε: «Είδα όταν μου έκοβαν το πόδι μεταξύ νάρκωσης και πραγματικότητας. Όταν ξύπνησα μου ήταν πιο γνώριμο. Θέλω να τονίσω ότι πολλές φορές ακούς για ένα ατύχημα και ακούς ότι κάποιος άνθρωπος αποζημιώθηκε για αυτό που του συνέβη. Μπορώ να σας πω ότι όλα τα λεφτά του κόσμου να μου έδιναν θα τα έδινα πίσω όχι για να φέρω πίσω το πόδι μου αλλά για να σβήσω τις μνήμες. Μόνο και μόνο το συναίσθημα ότι πεθαίνεις, είναι κάτι που το κουβαλάς για πάντα μέσα σου και είναι πολύ τρομακτικό».

Επίσης, αναφέρθηκαν στο νέο τους τηλεοπτικό project που ξεκινά μέσα από τη συχνότητα του OPEN. «Μας έγινε η πρόταση πολύ στο φιλικό και μετά ό,τι διάβαζα εγώ στα site. Και τελικά μας καλεί ο Θέμης Μάλλης και μας το λέει και επίσημα ότι θα είστε μαζί με τον Γρηγόρη και τη Ναταλί και ανακουφίστηκα και ένιωσα ασφάλεια γιατί ο Γρηγόρης είναι 28 χρόνια στον χώρο. Οπότε ακόμα καλύτερα από το είμαστε και τελείως μόνοι μας,  να είναι εκεί να μας σώζει στις δύσκολες στιγμές, να μας περάσει και τα φώτα του ο άνθρωπος».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments