Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [05/07/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [05/07/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [05/07/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [05/07/20].

Κριός

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει μια υπέροχη ευκαιρία για ένα ρομαντικό διάλειμμα. Θα απολαύσετε τη συντροφιά με το ταίρι σας και κάνετε κάτι ξεχωριστό για να ενισχύσετε τον δεσμό σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, σήμερα θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Ταύρος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας ενθαρρύνει να είστε κάπως εριστικοί, ίσως μόνο για την πλάκα σας. Δεν είναι του στυλ σας και ο/η σύντροφός σας μπορεί να το βρει ιδιαίτερα ενοχλητικό. Εάν σκοπεύετε να πάτε κάπου ή ετοιμάζετε ένα σημαντικό έργο, θα ήταν χρήσιμο να επικρατήσει πνεύμα συνεργασίας.

Δίδυμοι

Ο έρωτας αφορά περισσότερο το να βρείτε κοινά σημεία με το αντικείμενο του πόθου σας – αν θέλετε να το εντυπωσιάσετε. Αν μπορέσετε να πείσετε ότι μοιράζεστε τα ενδιαφέροντα και τα πάθη του, ο δρόμος για την καρδιά του θα είναι ορθάνοιχτος.

Καρκίνος

Παρόλο που έχετε πολλά να πείτε για ένα συγκεκριμένο γεγονός, δεν έχετε όρεξη να μιλήσετε τώρα. Εάν η σχέση σας περνάει μια δύσκολη φάση, είναι πιο εύκολο να αποσυρθείτε στη σιωπή σας παρά να προσπαθήσετε να συζητήσετε… Αλλά πρέπει να το κάνετε, αν θέλετε να σημειώσετε κάποια πρόοδο.

Λέων

Το αποψινό σας ραντεβού μπορεί να μην είναι όπως το περιμένατε – αλλά σίγουρα δεν θα είναι βαρετό. Η ατμόσφαιρα σας ενθαρρύνει να ανακαλύψετε τις πνευματικές προτιμήσεις ο ένας του άλλου, πριν στραφείτε σε πιο παθιασμένα θέματα. Εάν έχετε ίδιες πεποιθήσεις και ιδεώδη, τότε όλα τα άλλα θα μπουν στη θέση τους.

Παρθένος

Το πλανητικό σκηνικό θα σας κάνει να αμφισβητήσετε τα συναισθήματά σας για κάποιο κοντινό πρόσωπο. Η καρδιά σας λέει ένα πράγμα, το μυαλό σας το ακριβώς αντίθετο. Είναι δύσκολο να ξεκαθαρίσετε οτιδήποτε ενώ βρίσκεστε σε εσωτερική σύγκρουση… Οπότε θα βοηθούσε να έχετε έτοιμο ένα σχέδιο δράσης.

Ζυγός

Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί μια βραδινή έξοδο με κάποιο ξεχωριστό άτομο. Αν έχει ιδιαίτερη σχέση με τη μόδα και το στυλ όπως εσείς, διασκεδάστε μαζί επιλέγοντας τι θα φορέσετε και τα αξεσουάρ που ταιριάζουν στα ρούχα σας. Αυτή είναι μια περίπτωση όπου πρώτα επιλέγετε τα ρούχα σας και στη συνέχεια αποφασίζετε πού θα πάτε για να τα δείξετε.

Σκορπιός

Σήμερα υπάρχει μια ιδιαίτερα ρομαντική και γλυκιά αίσθηση στον αέρα. Υπό αυτή την επιρροή, δεν χρειάζεται να εντοπίσετε ένα πιθανό ταίρι και στη συνέχεια να του ζητήσετε να βγείτε. Μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο στο να βρείτε πώς να κερδίσετε την καρδιά του.

Τοξότης

Η σημερινή ενέργεια θα μπορούσε να κάνει θαύματα στην ερωτική σας ζωή, αρκεί να μην βιάζεστε. Υπάρχει μια ζεστή και τρυφερή ατμόσφαιρα, που βοηθά τους ανθρώπους να ανοίγονται και ενθαρρύνει τη θετική επικοινωνία. Αν ψάχνετε ένα ξεχωριστό άτομο, εστιάστε σε όσα μπορείτε να δώσετε και όχι σε όσα θα πάρετε από αυτό.

Αιγόκερως

Μην ανησυχείτε αν δεν έχετε όρεξη να πάτε σε ένα ραντεβού το απόγευμα. Κάντε την προσπάθεια να πάτε, να είστε βέβαιοι ότι θα αξίζει τον κόπο. Το πλανητικό σκηνικό υπονοεί ότι έχετε περισσότερα κοινά από όσα φανταζόσασταν – και δυνατή χημεία.

Υδροχόος

Η μέρα δίνει την ευκαιρία σε μια σχέση να ανθίσει, ενώ προηγουμένως δεν φαινόταν να συμβαίνει κάτι. Μπορεί να είστε πρόθυμοι να δώσετε ο ένας στον άλλο περισσότερες ευκαιρίες αυτή την φορά ή να δείτε κάτι που δεν παρατηρήσατε πριν.

Ιχθύες

Η μέρα ευνοεί ιδιαίτερα τον έρωτα σε όλες τις πτυχές του. Αν βρεθείτε με το αντικείμενο του πόθου σας, φορέστε αισθησιακά και ελαφρώς διάφανα ρούχα… Και ένα διακριτικό αλλά χαρακτηριστικό άρωμα. Σίγουρα δεν θα περάσετε απαρατήρητοι!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments