Αθλητισμός

Μάλκολμ Χιλ: Στα «ραντάρ» του Παναθηναϊκού

Μάλκολμ Χιλ: Στα «ραντάρ» του Παναθηναϊκού
Μάλκολμ Χιλ: Ενδιαφέρον δείχνει ο Γιώργος Βόρβορας για τον Αμερικανό φοργουορντ.

Τις μεταγραφικές του κινήσεις εξετάζει ο Παναθηναϊκός και σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr στη λίστα του βρίσκεται ο Αμερικανός φοργουόρντ Μάλκομ Χιλ. Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού είναι να ενισχύσει την περιφερειακή του γραμμή και ο 24χρονος γκραντ μοιάζει να είναι ιδανικός για τη θέση.

Ο Μάρκους Φόστερ είναι το πρώτο μεταγραφικό «χτύπημα» του Παναθηναϊκού, καθώς οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα εδώ και αρκετές μέρες. Την ίδια στιγμή το «τριφύλλι» ρίχνει το βάρος στις υπόλοιπες θέσεις του ρόστερ, όσον αφορά την ενίσχυσή του.

Ο Γιώργος Βόβορας και οι συνεργάτες του εξακολουθούν να αναζητούν στην αγορά, με σκοπό να βρουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Στο πλαίσιο αυτό οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν εντοπίσει μία περίπτωση την οποία παρακολουθούν με ενδιαφέρον.

Ο παίκτης αυτός είναι ο Μάλκολμ Χιλ. Ο 24χρονος γκαρντ από το Σεντ Λουις του Μιζούρι έχει ύψος 1,98 και αγωνίζεται στη θέση του σούτινγκ γκαρντ.

Ο Αμερικανός ύστερα από δύο σεζόν στην Bundesliga με Βόννη και Λούντβιχσμπουργκ, μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι στην Αστάνα. Στο Καζακστάν αγωνίστηκε περίπου 34′ ανά παιχνίδι, όντας ο απόλυτος ηγέτης του συνόλου.

Βελτιώθηκε σημαντικά, απέκτησε ακόμη περισσότερες εμπειρίες και με 20.2 πόντους (54% διπ και 39% τριπ) 4 ριμπάουντ και 3,5 ασίστ ανά αγώνα με την φανέλα της Αστάνα  ήταν ο δεύτερος πιο παραγωγικός παίκτης του πρωταθλήματος, πίσω από τον Άλεξ Σβεντ της Χίμκι.

Όπως αναφέρει ο Εμιλιάνο Κάρτσια, του Sportando, οι «πράσινοι» κοιτάζουν την περίπτωσή του, έχοντας ξεχωρίσει τον Χιλ για την δεινότητά του στο εκτελεστικό κομμάτι.

Ο Χιλ είναι απόφοιτος του Illinois στο οποίο φοίτησε από το 2013 έως το 2017, ενώ από την σεζόν 2017-18 έως και σήμερα είναι μόνιμος κάτοικος… Ευρώπης, καθώς έχει αγωνιστεί σε Βόννη (2017-18) και Λούντβιγκσμπουργκ (2018-19) πριν μετακομίσει στο Καζακστάν για λογαριασμό της Αστάνα.

Ο Παναθηναϊκός πιέζει και για Λορέντζο Μπράουν

Να ντύσουν στα «πράσινα» τον Λορέντζο Μπράουν θέλουν στον Παναθηναϊκό. Οι ιθύνοντες της ομάδας μάλιστα έχουν κάνει πρόταση στον Αμερικάνο και περιμένουν την απάντησή του ευελπιστώντας πως αυτή θα είναι θετική. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες πιέζουν για ένα «ναι» ή «όχι» έχοντας στείλει το μήνυμα στην πλευρά του ότι δεν πρόκειται να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού.

Όλα αυτά ενώ ο χρόνος πιέζει…

Σημειώνεται, πως ο πρώην άσος του Ερυθρού Αστέρα ψάχνει την καλύτερη δυνατή πρόταση για τον ίδιο και ίσως αναμένει τις εξελίξεις σε κάποιες ομάδες, όπως για παράδειγμα στην Μακάμπι τελ Αβίβ. Ο Παναθηναϊκός όμως, θέλει να κλείσει το ταχύτερο δυνατό τον βασικό «άσο» του για τη νέα σεζόν, προκειμένου να στελεχώσει αναλόγως τις υπόλοιπες θέσεις στην περιφέρειά του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments