Αθλητισμός

Πόιθρες Ολυμπιακός: Εξεταζόταν από τους «ερυθρόλευκους», τον παίρνει η Ζενίτ

Πόιθρες Ολυμπιακός: Εξεταζόταν από τους «ερυθρόλευκους», τον παίρνει η Ζενίτ
Πόιθρες Ολυμπιακός: O Αμερικανός πρώην NBAer που ενδιέφερε την ομάδα του Πειραιά, φαίνεται να καταλήγει στη Ζενίτ.

Δεν έχει σταματημό το μεταγραφικό ντεμαράζ στο οποίο έχει επιδοθεί η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Η ρωσική ομάδα μετά τη συμφωνία με τον Αρτούρας Γκουντάιτις ετοιμάζεται να αποκτήσει και τον Άλεξ Πόιθρες, που πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με την τουρκική Γαλατασαράι.

Ο Κέβιν Πάνγκος ήταν το πρώτο μεταγραφικό «χτύπημα» της Ζενίτ ενόψει της νέας σεζόν, όμως η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης δεν σταματάει εκεί. Ο Αρτούρας Γκουντάιτις ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Αγία Πετρούπολη για να ενισχύσει τη γραμμή ψηλών της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ, ενώ όπως όλα δείχνουν το ίδιο δρομολόγιο αναμένεται να κάνει και ο Άλεξ Πόιθρες.

Ο Αμερικανός φόργουορντ προέρχεται από μια άκρως παραγωγική σεζόν με την Γαλατασαράι, καθώς μέτρησε 13,6 πόντους και 7,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Θυμίζουμε ότι τον παίκτη κοίταζε την προηγούμενη περίοδο και ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα, αλλά από ό, τι φαίνεται η ρωσική ομάδα κινείται πιο γρήγορα και πιο αποφασιστικά για να τον αποκτήσει.

Δείτε στιγμιότυπα από τις εμφανίσεις του Πόιθρες με τη Γαλατά φέτος

Στον «αέρα» η Euroleague

Οι ομάδες ετοιμάζονται για τη νέα σεζόν, αλλά άγνωστο είναι για την ώρα το μέλλον της Euroleague λόγω του κορωνοϊού. Ενώ κανονικά είχε αποφασιστεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα την 1η Οκτωβρίου, τώρα αρκετές ομάδες αρνούνται στο να υπάρξει τζάμπολ τη συγκεκριμένη ημερομηνία καθώς οι πτήσεις, που έχουν επηρεαστεί από την πανδημία του κορωνοϊού, δεν θα έχουν αποκατασταθεί πλήρως. Επίσης, σε πρώτη φάση η διοργάνωση θα πρέπει να αρχίσει τις αναμετρήσεις της χωρίς οπαδούς στις κερκίδες.

Μάλιστα, οι σύλλογοι φαίνεται να έστειλαν αίτημα για την αναβολή της διοργάνωσης και την μετάβασή της για τον Δεκέμβρη. Όπως ισχυρίζεται ο Ισραηλινός δημοσιογράφος, Γιάκοβ Μέιρ: «Η οικονομική αβεβαιότητα αλλά και οι περιορισμένες πτήσεις, είναι ο βασικός λόγος που αρκετές ομάδες, δεν θέλουν να ξεκινήσουν τα παιχνίδια τον Οκτώβριο αλλά τον Δεκέμβριο». Φυσικά, ο προβληματισμός της Λίγκας είναι αρκετά μεγάλος, αφού υπάρχει, παράλληλα και ο κίνδυνος της εξάπλωσης του ιού. Σημειώνεται πως, για την ώρα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση και όλα θα εξαρτηθούν από την κατάσταση της πανδημίας. «Το εμπόδιο είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Η διοίκηση της Euroleague θα συζητήσει το θέμα και θα αποφασίσει» καταλήγει ο Μέιρ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments