Lifestyle

Μαρία Μενούνος: Συγκλονίζει το μήνυμα για τη μάχη της μητέρας της με τον καρκίνο [pics]

Μαρία Μενούνος: Συγκλονίζει το μήνυμα για τη μάχη της μητέρας της με τον καρκίνο [pics]
Μαρία Μενούνος: H δημοσιογράφος και ηθοποιός στέκεται διπλά στη μητέρα της και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα.

Η Μαρία Μενούνος ανέβασε στον επίσημο και προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της ίδιας με τη μητέρα της να είναι δίπλα της.

Η ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφος και ηθοποιός στέκεται διπλά στη μητέρα της και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα. Η παρουσιάστρια ανέβασε στον λογαριασμό της στο Intagram μια φωτογραφία της ίδιας μαζί με τη μητέρα της η οποία από την αρρώστια του καρκίνου. Και η Μαρία Μενούνος στέλνει το δικό της μήνυμα συμπαράστασης, ελπίδας και αισιοδοξίας σε όσους περνούν δύσκολα και δίνουν τη δική τους μάχη.

«Γεια σας. Απλώς στέκομαι εδώ και ελπίζω. Εννοώ η μαμά μου. Καθημερινά δέχομαι και ένα τηλέφωνο από κάποιον που έχει διαγνωσθεί με κάτι τρομακτικό. Δεν είστε μόνοι. Πάντα υπάρχει ελπίδα. Η μητέρα μου έχει αντιμετωπίσει τέσσερις καρκίνους στο κεφάλι μέσα σε 4 χρόνια. Είναι εύκολο; Όχι. Αλλά στέκεται εδώ και χαμογελά. Στο μεταξύ εσείς να πιστέψετε. Αυτό το μήνυμα είναι για όποιον το χρειάζεται σήμερα», γράφει στη φωτογραφία που δημοσίευσε και συγκινεί.

Θυμίζουμε πως και η ίδια, πριν από μερικά χρόνια έκανε επέμβαση για αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο. Μάλιστα, τότε η Μαρία Μενούνος μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram βίντεο από μία εξαιρετικά δύσκολη στιγμή. Δημοσίευσε βίντεο που τραβήχτηκε 24 ώρες μετά από την επέμβαση που είχε υποβληθεί για αφαίρεση όγκου από τον εγκέφαλο. Σε αυτό, η 39χρονη καταβεβλημένη, αλλά χαμογελαστή, έτρωγε για πρώτη φορά με τη βοήθεια άλλου ατόμου.

«Αν χρειάζεστε βοήθεια, μην φοβηθείτε να τη ζητήσετε»

«Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω πώς μπορείς να φας και να μιλήσεις φυσιολογικά τόσο σύντομα. Είναι δύσκολο να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά γιατί τα έβλεπα διπλά εκείνη τη στιγμή», έγραψε δημοσιεύοντας το βίντεο στο Instagram. Παράλληλα, ευχαρίστησε τον κόσμο που της έστειλε μηνύματα, συμπληρώνοντας ότι οι δικές τους ιστορίες την έκαναν να δημοσιεύσει το βίντεο. Επιπλέον, τόνισε τη σημασία των φίλων που τη βοήθησαν σε αυτή την περιπέτεια, όπως την Αλίσα Γουάλερς που την ταΐζει στο συγκεκριμένο βίντεο. «Είναι ένα ταξίδι και αν χρειάζεστε βοήθεια, μην φοβηθείτε να τη ζητήσετε», σημείωσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments