Video

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 118: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 6/7 – Ο Λάμπρος διεκδικεί ξανά την Ελένη

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 118: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 6/7 – Ο Λάμπρος διεκδικεί ξανά την Ελένη
Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 118: Το γεγονός ότι παρακολούθησε την Ελένη ο Κυπραίος, οδηγεί σε μεγάλη σύγκρουση το ζευγάρι.

Στο σημερινό (6 Ιουλίου) επεισόδιο στις «Άγριες Μέλισσες», η Ελένη αναγκάζεται να αποκαλύψει μια αλήθεια στον Κυπραίο που θα τον σοκάρει.

Το γεγονός όμως ότι την παρακολούθησε, οδηγεί σε μεγάλη σύγκρουση το ζευγάρι. Θα έρθει η οριστική ρήξη; Την ίδια ώρα η Βιολέτα κάνει ακόμα μια συζήτηση με τον Σταμάτη που δεν οδηγεί πουθενά καθώς ο Σταμάτης ήρθε για να μείνει. Ο Νικηφόρος προς δυσάρεστη του έκπληξη αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει κάποιος που γνωρίζει για την ψεύτικη εγκυμοσύνη της Ασημίνας. Πώς θα αντιδράσει;

Ο Δούκας νιώθει τα σχέδια του να κινδυνεύουν μέρα με τη μέρα και η οργή του, ενώ ένα τηλεγράφημα από το Υπουργείο δίνει οριστική απάντηση για την βιομηχανική ζώνη. ποιος θα είναι τελικά ο νικητής σε αυτόν τον πόλεμο; Παράλληλα ο Λάμπρος αποφασίζει να διεκδικήσει ξανά την Ελένη και αυτήν την φορά είναι αποφασισμένος να μη φύγει απ’ τα χέρια του. O Μελέτης εισβάλλει στο σπίτι των Σεβαστών φέρνοντας μαζί του μια «βόμβα» που θα γκρεμίσει οριστικά και συθέμελα την ηρεμία όλων τους.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο;

Η Μυρσίνη ανησύχησε για τον μυστηριώδη άνδρα που βρήκε την Ασημίνα. Η επιστροφή στο χωριό του Σταμάτη Μαυρουδή, άνδρα της Βιολέτας, δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση σε όλους. Η Ελένη απομακρύνθηκε από τον Θωμά, εκείνος όμως ήταν αποφασισμένος να ανακαλύψει πού πηγαίνει κρυφά από όλους. Ο Δούκας προσπάθησε να βρει ένα τρόπο να σώσει το σχέδιο της βιομηχανικής ζώνης.

Η Θεοδοσία προσπάθησε να αποδεχτεί το χωρισμό της με το Λάμπρο ενώ την ίδια στιγμή η Ουρανία πάλεψε να αποφασίσει αν θα δεχτεί πίσω τον Κυριάκο που κάνει φιλότιμες προσπάθειες να την ξανακερδίσει. Η Πηνελόπη κατηγόρησε την Ανέτ για την εξαφάνιση του Μελέτη όταν συμβαίνει κάτι αναπάντεχο.

Η ιστορία της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1

Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι ελληνική δραματική σειρά που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 τη σεζόν 2019 – 2020, ενώ ανανεώθηκε και για δεύτερη χρονιά. Η σειρά γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ο ισχυρός μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής Δούκας Σεβαστός θέλει πάση θυσία να αποκτήσει την έκταση που έχουν στον κάμπο τρεις ορφανές αδελφές, για να τη χρησιμοποιήσει προς ίδιον όφελος. Πρόκειται για τα κτήματα της 28χρονης Ελένης, της 22χρονης Ασημίνας και της 18χρονης Δρόσως.

Τα τρία κορίτσια έχουν χάσει και τον πατέρα και τη μητέρα τους και έτσι η μεγαλύτερη αδελφή, που είναι και η προστάτιδα των μικρότερων, αναγκάζεται ύστερα από πιέσεις να προχωρήσει σε μια συμφωνία με τον τσιφλικά. Να παντρευτεί τον μεγαλύτερο γιο του Σέργιο και εκείνος να πάρει τα κτήματα ως προίκα, αλλά παράλληλα να διασφαλιστεί το μέλλον της ίδιας και των μικρότερων αδελφών της. Ωστόσο, το βράδυ του γάμου της αυτή και οι αδελφές της θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments