Video

Ειρήνη Παπαδοπούλου: “Έχω εξοντώσει τον Πασχαλάκη”

Ειρήνη Παπαδοπούλου: “Έχω εξοντώσει τον Πασχαλάκη”
Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύντροφο της, Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τη Φωτεινή Πετρογιάννη, η Ειρήνη Παπαδοπούλου απάντησε σε ερωτήσεις που της έκαναν followers από Instagram και Twitter. Η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, για το Survivor, τον Στέλιο Χανταμπάκη, αλλά και για τον σύντροφό της, τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

«Όταν έπαιζα επαγγελματικά χάντμπολ έπεφτε πείνα. Στο τραγούδι καταφέρνουμε και πορευόμαστε με αυτό το επάγγελμα. Δεν κατάφερα να απαλλαγώ από τις πανάδες που απέκτησα στο Survivor. Δεν ξέρω αν θα πήγαινα στο Survivor All Star. Θέλω 15 κιλά σίγουρα, καλή πρόταση και συμμάχους. Έχω “εξοντώσει” τον Πασχαλάκη; Φαντάσου να μην υπήρχε και απόσταση. Με τον Αλέξανδρο γνωριστήκαμε στο αεροδρόμιο, εκεί με είδε.

Το χειρότερο πράγμα που μου άφησε το Survivor είναι μια πληγούλα μέσα μου! Από το Survivor με τον Γιάννη Σπαλιάρα μιλάω πιο συχνά σε σχέση με τους υπόλοιπους. Αν δεν με ψάξει κάποιος δεν θα μπω στη διαδικασία να τον ψάξω. Δεν έχω κάτι με τον Στέλιο Χανταμπάκη. Οτιδήποτε έχει γίνει μέσα στο παιχνίδι, ήταν μέσα στο παιχνίδι. Δεν με ενοχλεί όταν βλέπω φωτογραφίες του Κώστα Πηλαδάκη με τη νέα του σύντροφο», είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Λίγα λόγια για την Ειρήνη Παπαδοπούλου

Γεννήθηκε στις 22 Αυγούστου 1985 στην Σοβιετική Σοσιαλιστική Δημοκρατία του Καζακστάν, στην κεντρική Σοβιετική Ένωση όπου και έζησε μέχρι τα 5 της χρόνια. Το 1990, οι γονείς της αποφάσισαν να κάνουν μία νέα αρχή στην πατρίδα τους κι έτσι επέστρεψαν οικογενειακώς στην Ελλάδα και συγκεκριμένα εγκαταστάθηκαν στο Μενίδι Αττικής. Έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό, τον Στάθη, ο οποίος ασχολήθηκε επίσης με τα καλλιτεχνικά δρώμενα ως ηθοποιός. Το 2001, μαζί με τον αδελφό της, έπαιξαν στη ταινία Δεκαπενταύγουστος του Κωνσταντίνου Γιάνναρη. Από την ηλικία των 12 ετών ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη χειροσφαίριση την οποία συνέχισε για περίπου 10 χρόνια. Μετά το σχολείο, πέρασε στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε κάποια χρόνια αργότερα.

Η επίσημη πρώτη της στο τραγούδι έγινε σε ένα μαγαζί στη Ζάκυνθο το 2005. Εκεί εμφανίστηκε στο πλευρό του τραγουδιστή Γιώργου Δούκα. Τον επόμενο χρόνο εμφανίστηκε στο μουσικό σχήμα που τραγουδούσε ο Πάνος Κιάμος στο νυχτερινό κέντρο “Άνοδος”. Την ίδια ακριβώς περίοδο η Ειρήνη συμμετείχε στο επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι “Super Deal” στο πλευρό του Χρήστου Φερεντίνου. Εκεί ήταν ένα από τα 20 κορίτσια που είχαν στην κατοχή τους βαλίτσες με χρήματα που ο κάθε παίκτης έπρεπε να επιλέξει. Το φθινόπωρο του 2008, η τραγουδίστρια αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στη νέα εκπομπή ταλέντων του ANT1 The X-Factor Greece. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου πέρασε τις οντισιόν με επιτυχία και έφτασε μέχρι τη φάση των ζωντανών εκπομπών (ή live shows).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments