Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: «Πλησιάζει» τον Νιέγκος Πέτροβιτς η ομάδα του Πειραιά

Ολυμπιακός μεταγραφές: «Πλησιάζει» τον Νιέγκος Πέτροβιτς η ομάδα του Πειραιά
Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Σέρβος μέσος είναι κοντά στο να έρθει στην Ελλάδα για τους «ερυθρόλευκους».

Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κάνει δικό του τον Νιέγκος Πέτροβιτς. Όπως ανέφερε ρεπορτάζ του «Mozzartsport» και στη συνέχεια και άλλα Μέσα της χώρας, οι Πειραιώτες προσφέρουν 2 εκατoμμύρια ευρώ στον Ερυθρό Αστέρα για τον 20χρονο μέσο και οι δύο σύλλογοι είναι κοντά σε συμφωνία. Να θυμίσουμε ότι τα δύο κλαμπ έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους με ό, τι αυτό μπορεί να σημαίνει για τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Από την Κυριακή είχε γίνει γνωστό ότι ο διεθνής με την Κ-20 της Σερβίας άσος είναι στο «στόχαστρο» των «ερυθρόλευκων», που δείχνει να έχουν πλησιάσει στην απόκτησή του. Ο νεαρός χαφ έχει 27 συμμετοχές φέτος (τις 20 ως βασικός) με 1 γκολ και 1 ασίστ. O Πέτροβιτς είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Σερβίας, ενώ έχει περάσει από όλες τις μικρότερες ηλικιακές βαθμίδες των Εθνικών ομάδων.

Το έγκυρο σάιτ Transfermarkt τον κοστολογεί στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, μια αρκετά υψηλή τιμή για την ηλικία του. Είναι γεννημένος στο Κρουπάνι το 1989, πάει δηλαδή προς τα 21, ενώ είναι 1.85 μέτρα και παίζει αμυντικό χαφ.

Δείτε στιγμιότυπα με τον Πέτροβιτς

Πήρε Κρίστινσον ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πήρε τον Ισλανδό τερματοφύλακα της ΑΕΛ, Όγκμουντουρ Κρίστινσον, όπως έκανε γνωστό πρώτη η ομάδα της Λάρισας. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωσή της:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι κατόπιν σχετικής συμφωνίας ο διεθνής Ισλανδός τερματοφύλακας Όγκμουντουρ Κρίστινσον μεταγράφεται στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η ΑΕΛ είχε αρκετές προτάσεις για τη μεταγραφή του Κρίστινσον, όμως ο ίδιος και οι εκπρόσωποι του κ.κ. Μπιτζίδης και Παπούλιας επέλεξαν τη μετακίνηση του στον Ολυμπιακό.

Ο Κρίστινσον επιθυμούσε διακαώς τη μεταγραφή του σε ομάδα είτε της Ελλάδος είτε του εξωτερικού, η οποία θα συμμετέχει σε ευρωπαϊκά κύπελλα και η βέβαια συμμετοχή του Ολυμπιακό στο Champions League της επόμενης περιόδου απετέλεσε γι αυτόν πρόσθετο κίνητρο. Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκτός της χρηματικής αποζημίωσης των 400.000€ θα έχει και την απόλυτη προτεραιότητα είτε και με ελευθέρας είτε με μακροχρόνιο δανεισμό για την απόκτηση 2 ποδοσφαιριστων από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Κρίστινσον είναι 31 ετών, έχει ύψος 1,93, έχει σπουδάσει νομικά, είναι υψηλού επιπέδου αθλητής και είχε ξεχωριστή καριέρα στην Εθνική Ισλανδίας, αλλά και στις ομάδες που αγωνίστηκε (Fram, Randers, Hammarby, Exelsior) και βέβαια στην ΑΕΛ, όπου υπήρξε βασικός και αναντικατάστατος στα 2 χρόνια που αγωνίστηκε στην ομάδα μας.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο κ. Αλέξης Κούγιας τον ευχαριστούμε για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας τις 2 σεζόν που αγωνίστηκε μαζί μας και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να πετύχει τους στόχους του με τη νέα του ομάδα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments