Video

Τρύφωνας Σαμαράς: Είμαι πολύ χαρούμενος κι ας με λένε και πάπια μερικοί

Τρύφωνας Σαμαράς: Είμαι πολύ χαρούμενος κι ας με λένε και πάπια μερικοί
Τρύφωνας Σαμαράς: Ο γνωστός hair stylist έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την πρόκρισή του στον τελικό του Just the 2 of Us.

Στο πώς βιώνει την εμπειρία του στο τηλεπαιχνίδι του OPEN, «Just the 2 of Us», αναφέρθηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Όπως είναι γνωστό από την ημιτελικό, ο δημοφιλής hair stylist και η Χαρρά Βέρρα προκρίθηκαν στον τελικό του J2US και λίγη ώρα μετά, η κάμερα του «Happy Day» συνάντησε τον κομμωτή ο οποίος δεν έκρυψε τη χαρά του. «Αυτό είναι ευτυχία, να σε αγαπάει ο κόσμος, να στο δείχνει και να σε ψηφίζει. Τι άλλο να ζητήσω; Είμαι πολύ χαρούμενος κι ας με λένε και πάπια μερικοί», ανέφερε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Απαντώντας σε ερώτηση αν θα πάει να δει τον Λάκη Γαβαλά στην παράσταση «Το Κλουβί με τις Τρελές» όπου θα πρωταγωνιστήσει, ο Τρύφωνας Σαμαράς δήλωσε χαρακτηριστικά το εξής: «Δεν θα πάω να δω τον Λάκη Γαβαλά στο θέατρο, θα πάω να δω τον Μάρκο Σεφερλή». Στη συνέχεια, ο κομμωτής εξήγησε για ποιο λόγο θα πήγαινε σε πανηγύρι μαζί με τη Χαρά Βέρρα. «Μπορεί και να πήγαινα σε πανηγύρι με τη Χαρά Βέρρα. Πιο πολύ για τον κόσμο θα πήγαινα, για να ζήσω αυτή την αγάπη του κόσμου», φανέρωσε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Αυτά τα ζευγάρια πέρασαν στον μεγάλο τελικό

Καθηλωτικός ήταν ο ημιτελικός του αγαπημένου σόου τραγουδιού καθώς λαμπερές εμφανίσεις έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους στη σκηνή του «Just The Two of Us». Ωστόσο, όπως είναι η  φύση του παιχνιδιού δεν έλειψαν και οι αποχωρήσεις ζευγαριών, αλλά και εκείνα που πέρασαν στον μεγάλο τελικό. Tα πέντε ζευγάρια που κατόρθωσαν να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με τις εκρηκτικές του εμφανίσεις ήταν Έρρικα Πρεζεράκου και Άρης Μακρής, Τάσος Ξιαρχός και Κόνι Μεταξά, Τρύφωνας Σαμαράς και Χαρά Βέρρα, Βίκυ Χατζηβασιλείου και Κώστας Καραφώτης και τέλος, Ετεοκλής Παύλου και Ελένη Χατζίδου.

Όλοι ερμήνευσαν από δύο τραγούδια, με στόχο να κερδίσουν τις εντυπώσεις και τις υψηλές βαθμολογίες της κριτικής επιτροπής. Έτσι, η Κόνι Μεταξά με τον Τάσο Ξιαρχό,  ο Κώστας Καραφώτης με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και η Χαρά Βέρρα με τον Τρύφωνα Σαμαρά κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό του σόου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments