Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [07/07/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [07/07/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [07/07/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [07/07/20].

Κριός

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας επιφυλάσσει μια έκπληξη. Κατά κάποιο τρόπο βιώνετε ένα σοκ, που απηχεί στην ερωτική σας ζωή και μάλλον είναι για καλό. Εκεί που ήσασταν έτοιμοι να προχωρήσετε μια συγκεκριμένη σχέση, συμβαίνει κάτι και από το πουθενά βρίσκεστε με κάποιον/α άλλον/η.

Ταύρος

Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τα πρακτικά θέματα. Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, μπορεί να διαπιστώσετε ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να συζητήσετε με το ταίρι σας. Έτσι θα προχωρήσετε στην επόμενη φάση ενός κοινού εγχειρήματος.

Δίδυμοι

Μάλλον πρέπει να φαντασιώνεστε λιγότερο και να σχεδιάζετε περισσότερο, όσον αφορά την ερωτική ζωή και τις σχέσεις σας. Μπορεί μέχρι τώρα να αφήνατε τα πάντα ξεκρέμαστα και να αντιμετωπίζατε τις συνέπειες αργότερα… Αλλά σήμερα θα επιζητάτε περισσότερη σιγουριά και ασφάλεια.

Kαρκίνος

Δεν υπάρχει χώρος για αόριστες σκέψεις ή συναισθήματα όσον αφορά την ερωτική σας ζωή. Η ενέργεια της μέρας υπονοεί ότι κάποιο κοντινό σας άτομο δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Εάν φοβάστε να εκθέσετε τα συναισθήματά σας για να μην απορριφθούν, είναι καιρός να τα αντιμετωπίσετε και να πείτε τι νιώθετε.

Λέων

Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι είστε αποφασισμένοι να μάθετε πώς αισθάνεται κάποιος/α για εσάς. Εάν δεν έχετε μόνιμη σχέση, είναι φυσικό να θέλετε να μάθετε τι να περιμένετε στη συνέχεια. Μπορεί να είναι καιρός για μια συζήτηση εις βάθος, για το πώς αισθάνεστε και οι δύο με την ιδέα μιας πιο μόνιμης δέσμευσης.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα θα είναι αρκετά ευχάριστη για εσάς. Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι θα περάσετε χρόνο με τον/την αγαπημένο/η σας κάνοντας σχέδια και παίρνοντας αποφάσεις. Θα πρέπει να κάνετε μερικές τροποποιήσεις ώστε να αρχίσετε να σημειώνετε πρόοδο σε έναν συγκεκριμένο στόχο.

Ζυγός

Η ενέργεια της μέρας σας επιφυλάσσει ένα σοκ, αλλά με θετικό αποτέλεσμα. Έχετε την τάση να χρονοτριβείτε, κι αυτό μπορεί να σας προκαλεί περισσότερα προβλήματα από όσα χρειάζεστε. Τον τελευταίο καιρό αναβάλλετε συνεχώς μια απόφαση ζωτικής σημασίας για την ερωτική σας ζωή. Μετά τα σημερινά γεγονότα, σίγουρα θα θελήσετε να επιταχύνετε τα πράγματα.

Σκορπιός

Αν πρόκειται να βγείτε απόψε, μην ανησυχείτε αν δεν ξέρετε τι να φορέσετε. Βάλτε κάτι ξεχωριστό. Αν ψάχνετε σύντροφο, μην φορέσετε τίποτα βαρετό και συνηθισμένο – ακόμα κι αν πρέπει να κάνετε περίεργους συνδυασμούς χρωμάτων και υφασμάτων. Η ζωή δεν πρέπει να είναι βαρετή.

Τοξότης

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε μερικές συναρπαστικές φαντασιώσεις. Εάν υπάρχει κάποιος/α, με τον/την οποίο/α μπορείτε να τις μοιραστείτε, αξιοποιήστε την ευκαιρία για να περάσετε καλά. Αν ψάχνετε για σχέση, κάντε ό,τι κάνετε πάντα – δοκιμάστε κάτι έξω από τα συνηθισμένα.

Αιγόκερως

Μην αγχώνεστε αν όλα φαίνεται να πηγαίνουν στραβά. Γρήγορα θα πάρουν τα πάνω τους. Το πλανητικό σκηνικό φαίνεται να προκαλεί χάος σε ορισμένες πτυχές της ερωτικής σας ζωής. Αλλά αυτό γίνεται μόνο για να συμβεί κάτι καλύτερο στο εγγύς μέλλον.

Υδροχόος

Σήμερα μπορείτε να πετύχετε σχεδόν ό,τι θέλετε, ειδικά στην ερωτική σας ζωή. Έχετε αυτού του είδους τη γοητεία που κάνει τα κεφάλια να γυρίζουν στο πέρασμά σας. Είναι βέβαιο ότι κάποιο συγκεκριμένο άτομο θα θελήσει να μάθει περισσότερα για εσάς.

Ιχθύες

Μην ανησυχείτε αν σήμερα δεν πάνε όλα όπως τα είχατε σχεδιάσει. Αν ψάχνετε για σχέση, δεν θα γνωρίσετε το άτομο της ζωής σας με κανέναν από τους συνηθισμένους τρόπους σας. Θα χρειαστεί να στοχεύσετε μακριά και να κάνετε πράγματα πολύ διαφορετικά από αυτά που κάνετε συνήθως – αλλά δεν θα απογοητευτείτε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments