Άποψη

Η White Porscha θίχτηκε

Η White Porscha θίχτηκε
Ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να μη πάρει ξεκάθαρη θέση για τις πρόσφατες αποκαλύψεις και ο Λάμπρος Καλαρρύτης από το προσωπικό του blog στο pagenews.gr αναφέρει ότι η δικαιολογία της κακιάς δεξιάς που κυνηγάει την αριστερά έχει τελειώσει.

Αν η έννοια του πολιτικού θράσους έπρεπε να αντιστοιχηθεί με πρόσωπα ή καταστάσεις ως παράδειγμα, η στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι σε όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας προσφέρεται απολύτως. Καλύπτει σχεδόν όλες τις πτυχές του νοήματος με τρόπο περιεκτικό και παραστατικό, οριζοντίως, καθέτως και διαγωνίως.Ο διαδοχικές αποκαλύψεις, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται και αποτυπώνονται σε συνομιλίες, δικόγραφα και ηχητικά, αφορούν μία εντυπωσιακή γκάμα πολιτικού αμοραλισμού, Πολιτικές σκευωρίες, μαύρο χρήμα, εκβιασμοί, χειραγώγηση των θεσμών.

Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι σε αυτά είναι να κατηγορήσει την κυβέρνηση ότι λειτουργεί ως «χούντα» και ότι γυρνάει τη χώρα σε «σκοτεινές εποχές». Για τη ταμπακιέρα κουβέντα το (πρώην) White Ηouse . Και τι να πει; Και επειδή ακριβώς δεν έχει να πει κάτι επί της ουσίας, λέει ότι είναι η ΝΔ που ενορχηστρώνει την επίθεση. Το γνωστό. Η κακιά Δεξιά που κυνηγάει την Αριστερά – Κοκκινοσκουφίτσα και το ήθος της, γιατί έχει κούτελο στην κοινωνία και τη ζηλεύει. Βέβαια το story πέραν του ότι έχει ξινίσει εδώ και χρόνια και γελάνε πνιχτά και οι original στον Περισσό, χωλαίνει. Μπάζει από παντού.

Ο Χρήστος Καλογρίτσας ΝΔ είναι; Επιχειρηματίας φίλιος προς τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν τον οποίον μάλιστα το White House προσπάθησε να καταστήσει αιχμή του δόρατος στην προσπάθεια του να αλώσει το μηντιακό τοπίο, στήνοντας παραθεσμικές διαδικασίες οι οποίες τελικά δεν του βγήκαν.

Ο έτερος επιχειρηματίας, Σαμπί Μιωνή, ΝΔ είναι; Στη συνομιλία με τον Νίκο Παππά μια χαρά σχέσεις οικειότητας φέρεται να αισθάνεται ότι έχει μαζί του ο πρώην υπουργός, σε βαθμό που να του εκμυστηρεύεται και ευαίσθητες πτυχές λειτουργίας του «μαγαζιού».Οι εκπρόσωποι της λιβανέζικης εταιρείας οι οποίοι στο mail που παρουσίασε ο Χρήστος Καλογρίτσας στο δικαστήριο λένε ότι «αυτούς τους τύπους πρέπει να τους εμπιστευόμαστε» και αναφέρονται σε White House και White Porscha και εμφανίζονται πρόθυμοι να διευκολύνουν το σχέδιο για το ΣΥΡΙΖΑ Channel, ενδεχομένως εν αγνοία τους δίχως να γνωρίζουν το στήσιμο που είχε γίνει, ΝΔ είναι; Να πλήξουν τον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν ή να πάρουν τα λεφτά τους πίσω;

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ο οποίος από τη μια καταγγέλλεται από τον Σαμπί Μιωνή για εμπλοκή σε παραδικαστικό και από την άλλη στη γνωστή συνομιλία καταγγέλλει ο ίδιος –άθελά του διότι δεν ήξερε ότι ηχογραφείται – απόπειρα παρέμβασης στη Δικαιοσύνη την οποία όμως απέκρουσε, ΝΔ είναι; Ήταν κάποτε, όχι από τη στιγμή που έγινε υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και στενός συνεργάτης του White House.  Τον Νίκο Παππά ο οποίος στη συνομιλία με τον Σαμπί Μιωνή λέει ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος «έχει δική του ατζέντα», άλλη από αυτή του «μαγαζιού» και ότι κάποιοι «βγάζουν λεφτά, πολλά λεφτά», η ΝΔ τον έβαλε να τα πει;

Και ποια είναι η αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα σε όλα αυτά; Ορίστε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που το επιχειρεί αυτό η ελληνική Δεξιά. Την κατέχει τη σχετική τεχνογνωσία. Την ξέρει καλά τη διαδικασία της διαβολής και της λάσπης. Και σήμερα δε θα πάω μακριά στην εποχή του πατέρα Μητσοτάκη. Αλλά σε όσα ζήσαμε πρόσφατα. Σε όσα ζήσαμε με τις Πρέσπες. Με τη διαβολή υπουργών μας όταν ήμασταν στην κυβέρνηση. Με τις χιλιάδες ανήθικες επιθέσεις που δέχτηκα και δέχομαι εγώ προσωπικά. Με τον οχετό που πολλοί, ή μάλλον όλοι, αντιμετωπίσαμε όταν δημοσίευαν σενάρια δήθεν πλουτισμού, δήθεν διαπλοκής, δήθεν κινήσεων αντίθετων με το ήθος της Αριστεράς.» Κανονικό μνημείο θράσους.

Οι άνθρωποι οι οποίοι αποπειράθηκαν το πρωτοφανές σε όλη τη μεταπολιτευτική περίοδο, να παραπέμψουν δέκα(!) πολιτικούς τους αντιπάλους μεταξύ των οποίων, πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας και πρώην πρωθυπουργός, αυτοί οι οποίοι παρέδωσαν πακέτο την Μακεδονία καθ’ υπόδειξη του ξένου παράγοντα υβρίζοντας ως φασίστες και «ετερόκλητο όχλο» τα εκατομμύρια Ελλήνων που αντιδρούσαν και προέβαιναν σε προληπτικές προσαγωγές(!!!) πού ούτε η Χούντα δεν έκανε , εκείνοι οι οποίοι υπέγραφαν δύο – δύο τα Μνημόνια που θα έσκιζαν και έχωσαν στο υπερταμείο μέχρι αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία, οι άνθρωποι οι οποίοι συζητούσαν αν θα βάλουν κανένα πολιτικό αντίπαλο φυλακή για να κερδίσουν τις εκλογές, μιλούν για «ήθος» και για επίθεση εναντίον τους. Για τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας από πρώην «φίλους» τους κουβέντα. Φταίει η Δεξιά. Οι ίδιοι είναι άμωμοι, άσπιλοι και αμόλυντοι. Κάτι σαν White Porscha δηλαδή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments