Αθλητισμός

Ματέο Γκαρσία: Στο Κλεάνθης Βικελίδης μέσω Πειραιά

Ματέο Γκαρσία: Στο Κλεάνθης Βικελίδης μέσω Πειραιά
Ματέο Γκαρσία: Επιστρέφει στον Άρη και στη Θεσσαλονίκη ο 24χρονος μεσοεπιθετικός ακόμα και αν χρειαστεί να το κάνει μέσω Πειραιά. Ο Ολυμπιακός θα δανείσει τον παίκτη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Φαίνεται επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες του τελευταίου διαστήματος και ο Ματέο Γαρσία επιστρέφει στον Άρη. Μπορεί να μην τον αγόρασε το Χαριλάου αλλά θα τον έχει ως δανεικό από τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντίνος επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπου πιστεύει ότι θα ξαναβρεί τα πατήματά του. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αποτελεί «καψούρα» τόσο του Θόδωρου Καρυπίδη, όσο και του κόσμου του Άρη, αφού στο πέρασμα του από το Βικελίδης πριν ένα χρόνο, έκλεψε τις εντυπώσεις.

Το σίριαλ της επιστροφής του Αργεντινού εξτρέμ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Sportime, στους Θεσσαλονικείς θα έχει τελικά αίσια έκβαση, αλλά με… ενδιάμεσο σταθμό τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός αγόρασε τον Γκαρσία – Ψάχνουν παραθυράκι για να γίνει η μετακίνηση στον Άρη

Όπως αποκαλύπτει το Sportime, οι Πειραιώτες απέκτησαν τα δικαιώματα του 23χρονου άσου από τον Ερυθρό Αστέρα με ένα ποσό λίγο πάνω από τα 2 εκατ. ευρώ. Παρά ταύτα ο παίκτης δεν θα μείνει στο Λιμάνι, αλλά θα δοθεί δανεικός στον Άρη κι εκείνο που μένει να ξεκαθαρίσει είναι το ακριβές καθεστώς της μετακίνησης, καθώς λόγω ban ακόμα δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η πορεία στον Ερυθρό Αστέρα

Ο ταλαντούχος εξτρέμ δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στον Ερυθρό Αστέρα, ούτε και να ξεδιπλώσει το σπουδαίο ταλέντο που διαθέτει. Έτσι σιγά σιγά πέρασε στο περιθώριο, ενώ παρότι μόλις πέρσι οι Σέρβοι ξόδεψαν ένα σημαντικό ποσό για να τον κάνουν δικό τους από τη Λας Πάλμας, αποφάσισαν τον παραχωρήσουν. Ο Άρης που… καραδοκούσε έκανε την πρότασή του και περίμενε τις συνθήκες ώστε η υπόθεση να ωριμάσει. Ο Ματέο Γκαρσία είχε μεγάλη επιθυμία να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, καθώς και την ομάδα και τον κόσμο της γουστάρει, αλλά και τη ζωή στην πόλη. Και το ίδιο και η σύντροφός του.

Έτσι ουσιαστικά ομάδα και παίκτης τα είχαν βρει, με το «αγκάθι» να αφορά τις απαιτήσεις του Ερυθρού Αστέρα. Όπως φαίνεται και αυτό έχει σχεδόν ξεπεραστεί και πλέον αναμένεται το θέμα να τελειώσει τις προσεχείς ημέρες. Φέτος ο Γκαρσία είχε με τους «ερυθρόλευκους» 24 συμμετοχές, 5 γκολ και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments