Αθλητισμός

Μούσα Αλ Τάμαρι Ολυμπιακός: Πιέζει για μεταγραφή ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ

Μούσα Αλ Τάμαρι Ολυμπιακός: Πιέζει για μεταγραφή ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ
Μούσα Αλ Τάμαρι Ολυμπιακός: Ο νεαρός εξτρέμ πιέζει την ομάδα του να τον αφήσει να πάρει μεταγραφή.

Ο στόχος του Ολυμπιακού στο μεταγραφικό καλοκαίρι μετά τον κορωνοϊό είναι να κρατήσει τον βασικό κορμό της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα και συνεχίζει στην Ευρώπη. Τα συμβόλαια βασικών ποδοσφαιριστών που ολοκληρώνονται δεν είναι πολλά κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα θα χάσει παίκτες μόνο αν τους πουλήσει. Και η ιστορία έχει δείξει ότι ο Ολυμπιακός πουλάει τα αστέρια του μόνο με προτάσεις που έχουν πολλά μηδενικά.

Μια από τις θέσεις που αναμένεται να γίνουν μεταγραφικές κινήσεις είναι αυτή του ακραίου επιθετικού. Από αυτούς που υπάρχουν στο φετινό ρόστερ μόνο ο Μασούρας έχει σίγουρη τη θέση του για τη νέα χρονιά. Ο Λάζαρος κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελέσει παρελθόν και ο Μπρούνο δεν έχει εντυπωσιάσει και έχει πάρει λίγες ευκαιρίες. Την ίδια ώρα ο Εμρέ Μορ που ήρθε για αντικαταστάτης του Ποντένσε θεωρείται απίθανο να μείνει και του χρόνου.

Αρέσει και πιέζει ο Τάμαρι

Δεν αποκλείεται να δούμε τον Ολυμπιακό να κάνει και δυο κινήσεις για τα άκρα της επίθεσης. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εξετάσει πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Μια από αυτές είναι ο Μούσα Αλ Τάμαρι που αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ και έχει εντυπωσιάσει στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Ωστόσο η περίπτωση του δεν είναι εύκολη εξαιτίας των απαιτήσεων που έχει η ομάδα του.

Την ίδια ώρα ο ίδιος ο παίκτης εμφανίζεται αποφασισμένος να αποχωρήσει. Ο 23χρονος εξτρέμ από την Ιορδανία μέχρι το απόγευμα της Τρίτης δεν είχε απαντήσει στην πρόταση του ΑΠΟΕΛ για επέκταση της συνεργασίας τους αποδεικνύοντας ότι είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Μάλιστα, στην πατρίδα του υποστηρίζουν ότι η οικογένειά του τον παροτρύνει να μην δεχθεί την πρόταση της κυπριακής ομάδας (250.000 ευρώ το χρόνο) θεωρώντας ότι μετά την χρονιά που πραγματοποίησε, θα μπορούσε να πάει σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Ο ΑΠΟΕΛ κοστολογεί τον Τάμαρι στα 2,5 εκατ. ευρώ, αλλά από τη στιγμή που το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι, εάν δεν ανανεώσει, θα πρέπει να πουληθεί πιθανότατα με χαμηλότερο ποσό, προκειμένου να μην τον χάσει η κυπριακή ομάδα ως ελεύθερο μετά τον Ιανουάριο, που θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments