Αθλητισμός

Γκασπάρ Ολυμπιακός: Τι θα κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» με τον ακραίο αμυντικό

Γκασπάρ Ολυμπιακός: Τι θα κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» με τον ακραίο αμυντικό
Γκασπάρ Ολυμπιακός: Ο ακραίος μπακ είχε καλή παρουσία στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Τι θα κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» μρ την περίπτωσή του;

Είναι ένα από τα ερωτήματα που θα κληθεί να απαντήσει ο Πέδρο Μαρτίνς σε σχέση με τη στελέχωση της ομάδας της επόμενης σεζόν. Τι θα κάνει με τον Μπρούνο Γκασπάρ;

Όπως σημειώνει το «Φως των Σπορ», ο Πορτογάλος τεχνικός είπε καλά λόγια για την παρουσία του Γκασπάρ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς, παρότι αγωνίστηκε αριστερά στην άμυνα, είχε κάποιες ικανοποιητικές προσπάθειες στην πλευρά. Όχι κάτι ιδιαίτερο είναι η αλήθεια, όπως σχολιάζει η εφημερίδα.

Για τον Ανγκολέζο μπακ η κανονική θέση του είναι στο δεξί άκρο. Εκεί μπορεί να προσφέρει περισσότερα, επιθετικά και αμυντικά. Τώρα, αν μπορεί να γίνει βασικός αντί για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί ή αν αξίζει να δώσει ο Ολυμπιακός ένα εκατομμύριο ευρώ στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για να τον αποκτήσει, αυτό είναι μια άλλη κουβέντα. Δύσκολη, όπως σχολιάζει το «Φως».

Ο Γκασπάρ μέχρι τώρα έχει 8 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό στα ματς της Super League 1, ενώ η αξία του με βάση το σάιτ Transfermarkt είναι 1,2 εκατ. ευρώ. Ο Ανγκολέζος είναι μια καλή λύση για την αποστολή μιας ομάδας σαν τον Ολυμπιακό, αλλά είναι αμφισβητούμενο αν μπορεί να σταθεί ως βασικός, ειδικά απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους στο Champions League.

Πρόταση για τον Καμαρά – Τι γίνεται με Σισέ

Σύμφωνα ξανά με το «Φως», προ ημερών έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ πρόταση ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ για τον Μαντί Καμαρά, με φήμες να κάνουν λόγο για ομάδα από την Ιταλία που κατέθεσε τη συγκεκριμένη προσφορά. Η απάντηση των Πειραιωτών ήταν, όπως αναμενόταν, αρνητική.

Είναι σαφές πως ο Ολυμπιακός κοστολογεί τον άσο από τη Γουινέα πάνω από 25 εκατ. ευρώ και δεν πρόκειται να μπει καν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων αν μια πρόταση από το εξωτερικό δεν πλησιάσει σε αυτό το ύψος. Την ίδια ώρα υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Σισέ. Ο Ολυμπιακός θα έμπαινε στην διαδικασία να συζητήσει για ένα ποσό που θα φτάνει τουλάχιστον τα δέκα εκατομμύρια. Ωστόσο μετά από μια δύσκολη σεζόν για τον Σενεγαλέζο θεωρείται δύσκολο να μπορέσει κάποια ομάδα να δώσει τόσα χρήματα για την απόκτησή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments