Αθλητισμός

Μιγκέλ Τράουκο Ολυμπιακός: Δημοσίευμα θέλει τον Ολυμπιακό να τον «φλερτάρει»

Μιγκέλ Τράουκο Ολυμπιακός: Δημοσίευμα θέλει τον Ολυμπιακό να τον «φλερτάρει»
Μιγκέλ Τράουκο Ολυμπιακός: Η ομάδα του Πειραιά ψάχνει για αριστερό μπακ, καθώς η πιθανότητα να πωληθεί ο Κώστας Τσιμίκας είναι μεγάλη.

Άλλο ένα δημοσίευμα στέλνει τον Μιγκέλ Τράουκο στην Ελλάδα, αλλά αυτή τη φορά στον Ολυμπιακό. Το «Sportime» αναφέρει ότι ο Περουβιανός μπακ «είναι από τους παίκτες που έδειξε ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός, για το αριστερό μπακ που ψάχνει. Η Σεντ Ετιέν τον πουλάει και στη Γαλλία έλεγαν και χθες πως οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την κίνηση τους».

Ίσως, οι Γάλλοι να είναι υπερβολικοί, αλλά σίγουρα το όνομα του αμυντικού της Σεντ Ετιέν δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται φέτος το καλοκαίρι για ελληνική ομάδα. Πριν από μερικές μέρες γαλλικά ΜΜΕ ενέπλεκαν τον αμυντικό των «στεφανουά» σε σενάριο ανταλλαγής με τον Δημήτρη Γιαννούλη του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με εκείνο το δημοσίευμα, η Σεντ Ετιέν είχε εκφράσει ενδιαφέρον για τον Γιαννούλη, προσφέροντας ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Τράουκο. Ο 27χρονος Περουβιανός αριστεροπόδαρος αμυντικός, αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τους «στεφανουά», που δαπάνησαν ένα εκατομμύριο ευρώ για να τον αγοράσουν από την Φλαμένγκο, με τον Τράουκο να καταγράφει την φετινή σεζόν 24 συμμετοχές με ένα γκολ και δύο ασίστ.

Όπως φαίνεται από τα δημοσιεύματα, ο διεθνής μπακ με το Περού, θα μας απασχολήσει τη φετινή μεταγραφική περίοδο αφού και αξιόλογος παίκτης είναι, αλλά και σε καλή ηλικία για να μπορεί κάποια ομάδα να επενδύσει πάνω του έτσι ώστε να τον μεταπωλήσει.

Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός με τον Μπρούνο;

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Μπρούνο. Αυτή η κίνηση θεωρήθηκε αρκετά σημαντική καθώς ο Βραζιλιάνος εξτρέμ είχε εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα του Ατρόμητου. Στο ξεκίνημα της καριέρας του στον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς τον υπολόγιζε αρκετά. Ο έμπειρος εξτρέμ έπαιρνε χρόνο συμμετοχής και έδειχνε ότι έχει μια εξασφαλισμένη θέση στο ρόστερ της ομάδας. Ωστόσο αυτό άλλαξε στην πορεία της χρονιάς.

Ο Μπρούνο είχε κατακόρυφη πτώση στην απόδοση του κάτι που παρατήρησε και ο προπονητής του. Τα λεπτά συμμετοχής του άρχισαν να μειώνονται και πριν το τέλος Αυγούστου είχε βρεθεί στο περιθώριο. Ο ίδιος ήθελε να γυρίσει υπέρ του την κατάσταση και δεν δέχτηκε να παραχωρηθεί δανεικός. Επέλεξε να μείνει στην ομάδα προκειμένου να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς ότι αξίζει μια θέση στα άκρα της επίθεσης του Ολυμπιακού. Τώρα το πιθανότερο είναι να δεχτεί να πάει σε μια ομάδα για να ξαναπάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments