Αθλητισμός

Μπρούνο Ολυμπιακός: Προς δανεισμό ο Βραζιλιάνος

Μπρούνο Ολυμπιακός: Προς δανεισμό ο Βραζιλιάνος
Μπρούνο Ολυμπιακός: Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ κατά πάσα πιθανότητα θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού σε άλλη ομάδα.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Μπρούνο. Αυτή η κίνηση θεωρήθηκε αρκετά σημαντική καθώς ο Βραζιλιάνος εξτρέμ είχε εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα του Ατρόμητου. Στο ξεκίνημα της καριέρας του στον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς τον υπολόγιζε αρκετά. Ο έμπειρος εξτρέμ έπαιρνε χρόνο συμμετοχής και έδειχνε ότι έχει μια εξασφαλισμένη θέση στο ρόστερ της ομάδας. Ωστόσο αυτό άλλαξε στην πορεία της χρονιάς.

Ο Μπρούνο είχε κατακόρυφη πτώση στην απόδοση του κάτι που παρατήρησε και ο προπονητής του. Τα λεπτά συμμετοχής του άρχισαν να μειώνονται και πριν το τέλος Αυγούστου είχε βρεθεί στο περιθώριο. Ο ίδιος ήθελε να γυρίσει υπέρ του την κατάσταση και δεν δέχτηκε να παραχωρηθεί δανεικός. Επέλεξε να μείνει στην ομάδα προκειμένου να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς ότι αξίζει μια θέση στα άκρα της επίθεσης του Ολυμπιακού.

Όλα δείχνουν δανεισμό

Το τέλος της σεζόν δεν είναι και τόσο μακριά. Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να κάνει πολλές αλλαγές στο ρόστερ του, αλλά αναμένεται να υπάρξει έντονη κινητικότητα στα άκρα της επίθεσης. Αυτό θα επηρεάσει άμεσα και το μέλλον του Μπρούνο. Αυτή τη στιγμή ο Βραζιλιάνος δεν είναι μέσα στους παίκτες που υπολογίζονται για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σε αυτές τις περιπτώσεις η καλύτερη λύση για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές είναι ο δανεισμός.

Σύμφωνα με την Sportday o 26χρονος δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό την νέα χρονιά. Δεν είναι λίγες οι ομάδες που θα ήθελαν να έχουν τον Μπρούνο στην ομάδα τους. Θυμίζουμε ότι και πέρσι το καλοκαίρι που τέθηκε το θέμα του δανεισμού, αρκετοί σύλλογοι έδειξαν ζεστό ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Μάλιστα ο Άρης ήταν μια ομάδα που δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του για τον παίκτη. Για την ώρα είναι νωρίς να μιλήσουμε για συγκεκριμένο ενδιαφέρον από κάποια ομάδα, αλλά είναι σίγουρο ότι ο Ολυμπιακός δεν θα δυσκολευτεί να βρει ομάδα για τον Μπρούνο. Την πόρτα της εξόδου αναμένεται να δουν και οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Εμρέ Μορ που επίσης αγωνίζονται στα άκρα της επίθεσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments