Lifestyle

Τόλης Βοσκόπουλος: Αγνώριστος σε ταβερνάκι με την Άντζελα Γκερέκου [pic]

Τόλης Βοσκόπουλος: Αγνώριστος σε ταβερνάκι με την Άντζελα Γκερέκου [pic]
Τόλης Βοσκόπουλος: Σε ένα παραδοσιακό ταβερνάκι της Εύβοιας το ζευγάρι πέρασε στιγμές χαλάρωσης ενώ δεν έλειψαν και οι φωτογραφίες.

Δύσκολα αναγνωρίζει κανείς πως πρόκειται για τον Τόλη Βοσκόπουλο αν δει τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Άντζελα Γκερέκου.

Το γνωστό ζευγάρι είναι στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα, σε ένα παραδοσιακό ταβερνάκι της πόλης όπου ο Έλληνας τραγουδιστής και συνθέτης Τόλης Βοσκόπουλος με τη σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου, βρέθηκαν για φαγητό. Και μάλιστα, η Ελληνίδα αρχιτέκτονας δημοσίευσε μια φωτογραφία των δύο από τη χαλαρή μεσημεριανή στιγμή τους.

Αγνώριστος και φανερά αδυνατισμένος ο Τόλης Βοσκόπουλος

Και όπως φαίνεται, ο Τόλης Βοσκόπουλος είναι αγνώριστος στη νέα φωτογραφία που μοιράστηκε η σύζυγός του, Άντζελα, κατά τη διάρκεια εξόρμησης στην Εύβοια, σε InstaStory στο γνωστό και αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Σε ένα παραδοσιακό ταβερνάκι της Εύβοιας το ζευγάρι πέρασε στιγμές χαλάρωσης ενώ δεν έλειψαν οι φωτογραφίες.

Ο 79χρονος τραγουδιστής φανερά αδυνατισμένος, παρόλα αυτά ευδιάθετος, φαίνεται να έχει ξεπεράσει το αναπνευστικό πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα. Χαρακτηριστικό είναι πως τον Φεβρουάριο, λίγο πριν την καραντίνα, είχε πραγματοποιήσει ζωντανές εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, οι οποίες είχαν καθυστερήσει να ξεκινήσουν λόγω των προβλημάτων υγείας που είχε αντιμετωπίσει τον Δεκέμβριο της περασμένης χρόνιας.

Η πολυτάραχη προσωπική του ζωή

Στην ιστορία έχει μείνει το ειδύλλιο του με την τραγουδίστρια Δούκισσα της οποίας ήταν μουσικός και παρτενέρ αλλά και με τη γνωστή ηθοποιό Ζωή Λάσκαρη με την οποία έπαιξαν μαζί στο θρυλικό μιούζικαλ «Εραστές του Ονείρου». Ο Τόλης Βοσκόπουλος έχει κάνει τέσσερις γάμους. Παντρεύτηκε πρώτα τη Στέλλα Στρατηγού (1960 – 1965), ύστερα τη Μαρινέλλα (1973 – 1981), μετά την Τζούλια Παπαδημητρίου, με την οποία έχει μία κόρη, τη Χαρά, αν και εκκρεμεί δικαστική διαμάχη για την πατρότητά της από την πλευρά του Τόλη Βοσκόπουλου και την πρώην ηθοποιό Άντζελα Γκερέκου.

Οι δύο τους παντρεύτηκαν στις 2 Αυγούστου 1996 στην Κέρκυρα με κουμπάρο τον δημοσιογράφο Τέρενς Κουίκ. Με τη Γκερέκου έχουν μία κόρη, τη Μαρία, που γεννήθηκε το 2001. Το 2010 η εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», είχε πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο Τόλης Βοσκόπουλος χρωστούσε στην Εφορία Αθηνών περί τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ, για φοροδιαφυγή κατά την περίοδο 1993 – 1997, ενώ είχε να υποβάλει φορολογική δήλωση από το 1993. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παραιτηθεί η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου από υφυπουργός Τουρισμού στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επικαλούμενη λόγους ευθιξίας, αλλά το 2013 επανήλθε στη δικομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ως υφυπουργός Πολιτισμού.

Στην εκδίκαση της υπόθεσης, που έγινε στις 2 Φεβρουαρίου 2011, το Ζ΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών του επέβαλε ποινή τριών ετών με αναστολή για το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, ενώ παράλληλα του έδωσε τη δυνατότητα εξαγοράς της ποινής με πέντε ευρώ ημερησίως. Στο πλαίσιο της δίκης έγινε γνωστό από τον δικηγόρο του Τόλη ότι αίτησή του προς το υπουργείο Οικονομικών για υπαγωγή σε ρύθμιση που θα του έδινε το δικαίωμα να τύχει έκπτωσης 100% επί των προσαυξήσεων, δεν έγινε δεκτή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments