Lifestyle

Σία Κοσιώνη: Βόλτα με τον γιο της στο μουσείο της Ακρόπολης [pic]

Σία Κοσιώνη: Βόλτα με τον γιο της στο μουσείο της Ακρόπολης [pic]
Σία Κοσιώνη: Στο κέντρο της Αθήνας ευχαριστήθηκε τον περίπατό της η δημοσιογράφος.

Έχοντας ως παρέα τον γιο της, η Σία Κοσιώνη βρέθηκε στο κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας και πιο συγκεκριμένα, στο μουσείο της Ακρόπολης.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ παραμένει στην Αθήνα και δεν έχει φύγει ακόμα για τις διακοπές της με την οικογένειά της. Έτσι, φροντίζει να απολαμβάνει τις ημέρες του καλοκαιριού στην πρωτεύουσα μαζί με τον πολυαγαπημένο της γιο, τον μικρό Δήμο.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Ιουλίου, μαμά και γιος αποφάσισαν να κάνουν μία βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και να επισκεφτούν το μουσείο της Ακρόπολης. Μάλιστα, η Σία Κοσιώνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μέσω του προσωπικού και επίσημου λογαριασμού της στο Instagram μια φωτογραφία από την εξόρμησή τους σχολιάζοντας: «Υπόγειες μυστικές πολιτείες του χθες, αντανακλάσεις του σήμερα, περίεργα πλάσματα από τα παραμύθια και μερικές σταγόνες νέκταρ από αγιόκλημα στη γλώσσα».

Τρυφερή μαμά η Σία Κοσιώνη

Η Σία Κοσιώνη λοιπόν, μπορεί να είναι μια πετυχημένη γυναίκα καριέρας αλλά είναι και τρυφερή μαμά που λατρεύει το πρώτο της παιδί το οποίο έφερε στη ζωή πριν από τρία χρόνια περίπου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ είχε μεταφερθεί νωρίς το πρωί εκείνης της ημέρας στο μαιευτήριο και μέσα σε λίγες ώρες έφερε στον κόσμο το αγοράκι της. Δίπλα της από την πρώτη στιγμή βρέθηκε η πεθερά της Ντόρα Μπακογιάννη καθώς ο σύζυγός της Κώστας Μπακογιάννης βρισκόταν εκτός Ελλάδος σε προγραμματισμένο επαγγελματικό ταξίδι, αν και ενημερώθηκε για τη γέννηση του γιου του με αποτέλεσμα να επιστρέψει εσπευσμένα.

Η γνωστή δημοσιογράφος είχε μπει στον μήνα της και ήξερε πως ήταν θέμα χρόνου να φτάσει η μέρα της γέννησης του γιου της. Και ήταν καθ’ όλα έτοιμη για αυτό. Έτσι με μεγάλη ψυχραιμία, όταν κατάλαβε πως έφτασε η ώρα της γέννας, ειδοποίησε τους δικούς της ανθρώπους και το κανάλι, ότι δεν θα είναι στο δελτίο, όπως ήταν το πρόγραμμα και έφυγε για το μαιευτήριο. Μάλιστα, λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι η Σία Κοσιώνη, λάμποντας από ευτυχία κρατούσε πια το αγοράκι της στην αγκαλιά της. Ο μικρός ήρθε στον κόσμο με καισαρική και όπως μάθαμε, το βάρος του ήταν 3.460 κιλά!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments