Αθλητισμός

ΠΑΟΚ Γιαννούλης: Πέφτει η τιμή για τον αριστερό αμυντικό

ΠΑΟΚ Γιαννούλης: Πέφτει η τιμή για τον αριστερό αμυντικό
ΠΑΟΚ Γιαννούλης: Η χρονιά που πέρασε ήταν καταστροφική από πλευράς αγωνιστικών στόχων.

Πληροφορίες αναφέρουν πως πέφτει η τιμή για τον Δημήτρη Γιαννούλη και από τα δέκα εκατομμύρια, γίνονται συζητήσει για μείωση- ίσως παραπάνω- του 50%.

Σύμφωνα με το sportime, ο ΠΑΟΚ σε μία καταστροφική χρονιά από πλευράς αγωνιστικών στόχων (παρά την απόφαση του CAS) φέρεται να χάνει και λίγο από το brand που έχει χτίσει αναφορικά με την αξία των ποδοσφαιριστών του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο Δημήτρης Γιαννούλης ο οποίος από τα 10 μύρια το περασμένο φθινόπωρο φθάσαμε στην εξαγορά του buy out (8 «χαρτιά») στο transfer window του Ιανουαρίου και πλέον μετά την εποχή του κορωνοϊού μιλάμε σε σημείο που οι ατζέντηδες συζητούν για ποσά στα τεσσάρων και πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Πάντως, δεν θα πάει εκεί βέβαια το deal αφού ρόλο (σημαντικό) θα παίξει και η ατζέντα του Ολαφ Ρέμπε αν και στη Γερμανία η μοναδική ομάδα που ψάχνει αριστερό είναι η Στουτγκάρδη, στην οποία όμως ο Σβεν Μίσλιντατ δεν «καίγεται». Για την ώρα, τουλάχιστον.

Ποια είναι η καριέρα του Δημήτρη Γιαννούλη μέχρι τώρα;

Ξεκίνησε το άθλημα από τον Βατανιακό της πόλης του και τον Ιανουάριο του 2012 προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα, που τότε μετείχε στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Σημείωσε 15 εμφανίσεις (1 τέρμα) σε 1½ χρόνο, ενώ κατά τη μοναδική φορά της ιστορίας του που ο σύλλογος μετείχε στη Β΄ κατηγορία, πήρε τη θέση βασικού για 15 από τους 26 αγώνες. Μεσούσης αυτής της περιόδου, αλλά παραμένοντας στον Βατανιακό έως τη λήξη της, εντάχθηκε σε ηλικία 18 ετών στον ΠΑΟΚ της Σούπερ Λιγκ με κόστος μεταγραφής 20 χιλιάδες ευρώ. Το ερχόμενο καλοκαίρι του 2014 παραχωρήθηκε στον Πιερικό της Β’ Εθνικής με δανεισμό ενός χρόνου, τελευταίου του πλέον ως πλάγιου επιθετικού.

Ακολούθησε, επίσης ως δανεικός, ο ΓΑΣ Βέροια με τον οποίον ανακηρύχθηκε κορυφαίος νεοεμφανιζόμενος ποδοσφαιριστής (rookie) στη Σούπερ Λιγκ 2015-16 από το τηλεοπτικό κανάλι μετάδοσης της διοργάνωσης.[6] Για την ίδια διάκριση, υπήρξε μεταξύ των τριών υποψηφίων κατά τις ετήσιες βραβεύσεις του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ). Η επιστροφή στον ΠΑΟΚ συνοδεύτηκε από παρουσία μόνο σε δύο αναμετρήσεις του κυπέλλου Ελλάδας, με το σύλλογο να τον δανείζει στην κυπριακή Ανόρθωση τον Ιανουάριο του 2017 και για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Την επόμενη χρονιά (2017 – 2018), δόθηκε δανεικός στον Ατρόμητο, όπου αποτέλεσε το βασικό αριστερό μπακ της ομάδας. Ο δανεισμός του ανανεώθηκε για έναν ακόμη χρόνο, όμως οι πολύ καλές εμφανίσεις με την ομάδα του Ατρομήτου, ανάγκασαν τους επιτελείς του ΠΑΟΚ να σπάσουν τον δανεισμό του παίκτη κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου της σεζόν 2018 – 2019 και να εντάξουν τον Γιαννούλη στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Στο φινάλε της σεζόν στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος, αλλά και κυπελλούχος, κάνοντας το νταμπλ με την ομάδα του δικεφάλου. Στον τελικό του κυπέλλου αγωνίστηκε σε όλο τον αγώνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments