Ελλάδα

Πέθανε ο Πητ Παπαδάκος

Πέθανε ο Πητ Παπαδάκος
Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε η οικογένειά του μέσω του Facebook.

Πέθανε σε ηλικία 61 ετών ο γνωστός αστρολόγος, Πητ Παπαδάκος, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Ο χώρος της αστρολογίας, θρηνεί την απώλεια του μεγάλου Πητ Παπαδάκου ενός ανθρώπου που θεωρείτο θρύλος της αστρολογίας ο οποίος όμως τα τελευταία χρόνια είχε ελαττώσει τις δημόσιες εμφανίσεις του.

Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε η ίδια του η οικογένεια μέσω του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης, του Facebook. Πιο συγκεκριμένα, τις σχετικές αναρτήσεις έκαναν η ανιψιά του, Μαριαλένα Παπαδάκου και ο ανιψιός του, Τάσος Παπαδάκος.

Η Μαριαλένα έγραψε τα ξημερώματα:

«Θειούλη μου δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα ότι έφυγες θυμάμαι όλα τα ταξίδια που με πήγαινες μικρή δώσε χαιρετίσματα εκεί πάνω σε όλους εκεί ψηλά θα μου λείψεις πολύ άγγελε μου».

Ο ανιψιός του, Τάσος, έγραψε: 

«Θείε και νονέ καλό ταξίδι, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ!!!».

Ποιος ήταν ο αστρολόγος και συγγραφέας Πητ Παπαδάκος

Ο Πητ Παπαδακος γεννήθηκε στον Πειραιά και καταγόταν από το Γύθειο Λακωνίας. Ήταν καθηγητής ψυχολογίας με μάστερ και διδακτορικό, καθώς επίσης και αστρολόγος και συγγραφέας. Ήταν πυχιούχος του Clayton University και του Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου Αττικής. Επίσης, ήταν ιδρυτής του 1ου Πανευρωπαϊκού Κέντρου Αστρολογίας και Συμβουλευτικής Ψυχολογίας (ΠΗΤ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ).

Επίσης, διετέλεσε πρόεδρος της Ελληνικής Μαντικής Επιστημονικής Τέχνης (Ο Πυθείος Απόλλων) και ίδρυσε την Ανώτατη Σχολή Προβλέψεων Ουράνιων Σωμάτων. Μάλιστα, σύμφωνα με την τελευταία ανάρτηση στο προφίλ του, ο Πητ Παπαδάκος είχε ταξιδέψει με τη συνεργάτιδά του Ιωάννα Ριζάβα στη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς λόγους.

Η πρόβλεψή του για τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ

Και να σημειωθεί πως ο Πητ Παπαδάκος ήταν γνωστός για τα «φιλο-ολυμπιακά» του αισθήματα και είχε γίνει αγαπητός στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού, καθώς πάντα έπεφτε μέσα στις προβλέψεις του για πολλά χρόνια, όπως για τους τίτλους που επρόκειτο να κατακτήσει η αγαπημένη του ομάδα.

«Και φέτος ανταγωνίζονται δύο ομάδες για τον τίτλο, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Το πάνω χέρι έχει ο Ολυμπιακός. Θα έχουμε πολλές εκκαθαρίσεις από την Ευρώπη για το θέμα του VAR και των αδικιών που γίνονται. Αγωνιστικά όμως και οι δύο είναι ισάξιες οι ομάδες. Δεν έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ να βοηθιέται. Εγώ βλέπω τον Ολυμπιακό να καταλήγει πρωταθλητής! Καμία άλλη ομάδα δεν μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Για τις αδικίες που προαναφέρθηκα, με τα σίγουρα γκολ και τα σίγουρα πέναλτι, νομίζω θα πάρει θέση η πολιτεία αλλά και η FIFA. Δεν θα ήθελα να υπάρξει τιμωρία στον ΠΑΟΚ χωρίς να υπάρχει λόγος», είχε αναφέρει στις προβλέψεις του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments