Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [12/07/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [12/07/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [12/07/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [12/07/20].

Κριός

Η ενέργεια της μέρας μπορεί να σας ωθήσει σε βιαστικές αποφάσεις όσον αφορά την ερωτική σας ζωή. Προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από παράλογα επιχειρήματα. Μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με το αντικείμενο του πόθου σας αλλά μην το παρακάνετε.

Ταύρος

Μόλις ξεκινήσατε μια σχέση με κάποιον/α που δεν γνωρίζετε καλά; Σήμερα μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν είναι ακριβώς αυτό που περιμένατε… Και ίσως δεν είστε και εσείς αυτό που εκείνος/η περίμενε. Να είστε ειλικρινείς ο ένας με τον άλλον και αν χρειαστεί τροποποιείστε τη φύση της σχέσης σας.

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να δείτε κάποιο κοντινό σας πρόσωπο με άλλο τρόπο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ίσως χρειαστεί να προσαρμόσετε τις προηγούμενες απόψεις σας σχετικά με αυτό το άτομο. Με τη συζήτηση, θα καταφέρετε να βρείτε κοινό έδαφος μεταξύ σας.

Καρκίνος

Μην ανησυχείτε αν δεν είστε σίγουροι για το πώς εξελίσσεται η τρέχουσα σχέση σας. Στη διάρκεια της μέρας θα ανακαλύψετε αν αυτό το άτομο ενδιαφέρεται πραγματικά για εσάς ή όχι. Η διαίσθησή σας λέει ότι ενδιαφέρεται, αλλά δεν το δείχνει με όσα κάνει. Εμπιστευτείτε αυτό που λέει η καρδιά σας.

Λέων

Το πλανητικό σκηνικό σας επιτρέπει να προσποιηθείτε μέχρι ενός σημείου. Αλλά αυτό σας βοηθάει στην κατάσταση που βρίσκεστε τώρα; Αν θεωρείτε ότι με ψεύτικη συμπεριφορά μπορείτε να αλλάξετε τα πράγματα ή να κρατήσετε το αντικείμενο του πόθου σας, θα ήταν καλύτερα να ξανασκεφτείτε.

Παρθένος

Έχετε τη δυνατότητα να διαπιστώσετε πόσο έχετε συνδεθεί με κάποιο συγκεκριμένο άτομο – και αν αυτό είναι υγιές για εσάς ή όχι. Δεν υπάρχει πρόβλημα αν και οι δύο είστε ικανοποιημένοι από αυτό που έχετε και θέλετε να προχωρήσετε περισσότερο. Αλλά αν κάποιος από τους δυο σας έχει δεύτερες σκέψεις, καλύτερα να είστε ειλικρινείς μεταξύ σας.

Ζυγός

Το πλανητικό σκηνικό δεν δημιουργεί τις ευνοϊκότερες προϋποθέσεις για μια πρώτη συνάντηση. Το πιθανότερο είναι ότι θα εκνευρίσετε ο ένας τον άλλον για κάποιο λόγο. Δεν χρειάζεται βέβαια τα πράγματα να φτάσουν σε άσχημο σημείο. Αρκεί να καταφέρετε να συγκρατήσετε τον εαυτό σας και να μην δημιουργήσετε σκηνή.

Σκορπιός

Η ενέργεια της μέρας σας ενθαρρύνει να θίξετε ένα θέμα που αφορά τον/την αγαπημένο/η σας και σας απασχολεί καιρό. Ίσως αισθάνεστε ότι βράζετε μέσα σας και πλέον έχετε φτάσει σε οριακό σημείο. Προσέξτε πώς θα το χειριστείτε.

Τοξότης

Το πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να είστε πιο αντιδραστικοί από το συνηθισμένο. Έχετε την τάση να διαφωνείτε με οτιδήποτε προτείνει το ταίρι σας. Παρόλο που αυτή η συμπεριφορά σας δίνει μια προσωρινή αίσθηση υπεροχής, το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να τον/την εκνευρίσετε. Μην πιέζετε την τύχη σας.

Αιγόκερως

Χρειάζεστε κάτι για να σας παρακινήσει να αναλάβετε δράση στην ερωτική σας ζωή; Η ενέργεια της σημερινής μέρας είναι ό,τι πρέπει. Εάν πιστεύετε ότι έχετε ανταγωνισμό για την καρδιά του ατόμου που σας ενδιαφέρει, τώρα θα σας δοθεί το κίνητρο που χρειάζεστε για να τον/την πλησιάσετε. Ξαφνικά θα εμφανιστεί μια τόλμη που δεν ξέρατε ότι είχατε.

Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να αναλάβετε δράση. Εάν περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να κάνετε κάποια κίνηση προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, μπορεί να περιμένετε για πάντα. Όμως σήμερα, είστε γεμάτοι ενέργεια και έτοιμοι να πάρετε επιτέλους την κατάσταση στα χέρια σας.

Ιχθύες

Δεν μπορείτε με τίποτα να δείξετε διακριτικότητα σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα, ειδικά υπό το τρέχον πλανητικό σκηνικό. Προσπαθήσατε να θίξετε ένα θέμα όσο πιο απαλά μπορούσατε στον/στην αγαπημένο/η σας. Σήμερα συνειδητοποιείτε ότι αν δεν αρχίσετε να φωνάζετε, δεν πρόκειται να πάρει χαμπάρι τίποτα. Να είστε τολμηροί.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments