Lifestyle

Φουρέιρα: Η επική απάντηση στον Γεωργαντά για το στήθος της [vid]

Φουρέιρα: Η επική απάντηση στον Γεωργαντά για το στήθος της [vid]
Φουρέιρα: Όταν ρωτήθηκε ποιο σημείο του σώματός της θεωρεί ότι αρέσει πιο πολύ στους άνδρες, εκείνη έδωσε την απάντηση που δεν περιμέναμε.

Καλεσμένη στην τελευταία εκπομπή «After Dark» του Θέμη Γεωργαντά στον ΣΚΑΙ, ήταν η Ελένη Φουρέιρα το βράδυ της Παρασκευής 10 Ιουλίου.

Ο γνωστός παρουσιαστής υποδέχτηκε τη γνωστή και σέξι τραγουδίστρια όντας έτοιμος να της κάνεις μερικές από τις «καυτές» του ερωτήσεις προκειμένου να αποφασίσουν εκείνος και η ομάδα του πόσο αθώα ή αμαρτωλή είναι η Ελένη Φουρέιρα η οποία επέλεξε να φορέσει ένα ιδιαιτέρως αποκαλυπτικό φόρεμα που τόνιζε ιδιαίτερα το στήθος της.

Ποιο σημείο του σώματός της θεωρεί ότι αρέσει πιο πολύ στους άνδρες;

Ανάμεσα στις ερωτήσεις λοιπόν, ο Θέμης Γεωργαντάς ρώτησε την τραγουδίστρια ποιο σημείο του σώματός της θεωρεί ότι αρέσει πιο πολύ στους άνδρες και εκείνη έδωσε την απάντηση που δεν περιμέναμε. Μάλιστα, ήδη σε απόσπασμα που κυκλοφόρησε από το επεισόδιο που προβλήθηκε, η γνωστή τραγουδίστρια έδωσε μια μη αναμενόμενη απάντηση στον παρουσιαστή, σε ερώτηση που της έκανε στο περιβόητο… εξομολογητήριο.

Συγκεκριμένα, ο Θέμης Γεωργαντάς ρώτησε την τραγουδίστρια ποιο σημείο του σώματός της θεωρεί ότι αρέσει πιο πολύ στους άνδρες και εκείνη απάντησε, λίγο πριν ξεσπάσουν και οι δύο σε γέλια: «Πριν την επέμβαση ή μετά;». Και φαίνεται πως η Ελένη Φουρέιρα αυτοσαρκάζεται και έπειτα παραδέχεται ότι έχει κάνει επέμβαση στο στήθος, αναφέροντας χαρακτηριστικά το εξής: «Μέχρι πριν την επέμβαση που έκανα στο στήθος μου, ήταν η… πίσω όψη. Τώρα μπερδεύεται λίγο η φάση, αναλόγως!».

Δεν μπόρεσε να γλιτώσει από τις «πικάντικες» ερωτήσεις

Παράλληλα, υπήρξαν και άλλες «πικάντικες» ερωτήσεις που δεν μπόρεσε να γλιτώσει αφού η πασίγνωστη τραγουδίστρια κλήθηκε να απαντήσει σε αρκετές σεξουαλικού περιεχομένου, όπως για παράδειγμα εάν έχει βρεθεί σε ερωτική συνεύρεση στο καμαρίνι της. «Όχι. Δεν έχω κάνει τίποτα. Τόσα χρόνια. Εκεί δουλεύω. Πότε προλαβαίνεις να κάνεις σεξ, αγάπη μου; Θα τελειώσεις από τη σκηνή, μέχρι να ξεϊδρώσεις, να αλλάξεις μαλλιά και ρούχα, πότε θα το κάνεις; Εγώ δεν έχω το καμαρίνι σαν δεύτερο σπίτι μου. Έχω το σπιτάκι μου και αν θέλω να κάνω τέτοια πράγματα τα κάνω στο σπιτάκι μου, όχι στο καμαρίνι».

Επίσης, κλήθηκε να απαντήσει και στο αιώνιο… ερώτημα για το αν μέγεθος μετράει, λέγοντας: «Να το σκεφτώ… Κάτσε λίγο, να το σκεφτώ… Η αλήθεια είναι πως κάποιες φορές ναι, κάποιες φορές όχι. Είναι η αλήθεια. Το μέγεθος δεν μετράει πάντα. Αν ο άλλος σε έχει τρελάνει εγκεφαλικά τότε… Αν ο άλλος, όμως, δεν έχει ούτε αυτό ούτε και τα άλλα, το μέγεθος μετράει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments