Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ψάχνει στην πολωνική αγορά για να ενισχύσει το ρόστερ του

Ολυμπιακός: Ψάχνει στην πολωνική αγορά για να ενισχύσει το ρόστερ του
Ολυμπιακός: Γιόζβιακ, Πλασέτα και Μπίαλεκ είναι τα ονόματα που ερευνούν οι ερυθρόλευκοι για να τα εντάξουν στην ομάδα. Πρόκειται για τους παίκτες της εθνικής Πολωνίας και το τμήμα σκάουτινγκ τους έχει ξεχωρίσει.

Στη λίστα του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά είναι παίκτες της εθνικής Πολωνίας και συγκεκριμένα: με την Ανδρών ο Καμίλ Γιόζβιακ, με την Ελπίδων ο Πρζέμισλαβ Πλασέτα και με τη Νέων ο Μπαρτόζ Μπίαλεκ. Αυτά αναφέρει η LiveSport σημειώνοντας ότι το λιμάνι ψάχνει στην πολωνική αγορά.

Ο Γιόζβιακ είναι 22 ετών, αγωνίζεται ως εξτρέμ και ανήκει στη Λεχ Ποζνάν, όπου μετράει φέτος 37 συμμετοχές με 9 γκολ και 7 ασίστ. Τον παίκτη φέρονται να παρακολουθούν επίσης οι Σαουθάμπτον, Μπλάκμπερν, Άντερλεχτ, Βέρντερ, Άουγκσμπουργκ, Φράιμπουργκ και Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Ο 22χρονος Πλασέτα που συνυπήρξε με τον Γιόζβιακ στην Ελπίδων της Πολωνίας, παίζει κι αυτός εξτρέμ, ανήκει στη Σλασκ Βρότσλαβ, ενώ έχει συμβόλαιο ως το 2022. Αγωνίστηκε φέτος σε 34 παιχνίδια, μετρώντας 5 γκολ και 8 ασίστ, ενώ η ομάδα του τον κοστολογεί στα 2 εκατ. ευρώ.

Ο Μπίαλεκ είναι 18 ετών, αγωνίζεται στη Ζάγκλεμπιε και στην πατρίδα του θεωρείται ο “νέος Λεβαντόφσκι”. Ο ύψους 1,91 μ. επιθετικός έπαιξε φέτος σε 31 αγώνες, με 13 γκολ και 3 ασίστ, ενώ εμφανίζονται να τον θέλουν και οι Λεβερκούζεν, Σάλκε, Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Σήμερα το ματς με τον ΟΦΗ – Με ποιους θα κατέβει ο Μαρτίνς στο γήπεδο

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στο Ηράκλειοσήμερα Τετάρτη 15 Ιουλίου στις 19.15 το απόγευμα για την 9η αγωνιστική των play off της Super League. Όπως όλα δείχνουν, ο Πέδρο Μαρτίνς θα δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν παίξει συχνά με την πρώτη ενδεκάδα έτσι ώστε να εκτιμήσει τις δυνατότητές τους αφού έχει ξεκινήσει να σκέφτεται και την επόμενη σεζόν.

Mε προπόνηση το πρωί της Τρίτης ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της προτελευταίας αγωνιστικής των Play off της Super League κόντρα στον ΟΦΗ. Αμέσως μετά ο κ. Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κρήτη για τον αγώνα της Τετάρτης

Σε αυτήν υπάρχουν πολλές αλλαγές με έξι βασικούς να μένουν στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμειναν οι Σα, Σεμέδο, Σισέ, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε και Καμαρά.

Αναλυτικά η αποστολή: Καραργύρης, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μπα, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Καφού, Μπουχαλάκης, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Σουρλής, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments