Διεθνή

Τραμπ μαλλιά: Αυτό είναι το νέο look του προέδρου των ΗΠΑ που ξάφνιασε [vid]

Τραμπ μαλλιά: Αυτό είναι το νέο look του προέδρου των ΗΠΑ που ξάφνιασε [vid]
Τραμπ μαλλιά: Ένα πιο φυσικό look φαίνεται πως υιοθέτησε κατά τη διάρκεια της καραντίνας ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Με γκρι μαλλιά εμφανίστηκε ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, εγκαταλείποντας τις ξανθές και πορτοκαλί βαφές.

Ο νυν πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής βγήκε την Τρίτη 14 Ιουλίου στον κήπο μπροστά από τον Λευκό Οίκο για την ενημέρωση των δημοσιογράφων και η αλλαγή ήταν κάτι παραπάνω από ορατή αφού επέλεξε ένα πιο φυσικό look κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ο οποίος εμφανίστηκε με τα μαλλιά του στη φυσική τους, γκρίζα απόχρωση που συνάδει και με την ηλικία του καθώς, μην ξεχνάμε, είναι παραπάνω από 70 ετών! Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την εξουσία, ήταν ξεκάθαρο το πόση έμφαση δίνει στην εξωτερική εμφάνιση τόσο τη δική του όσο και των γύρω του.

Ο ίδιος δεν έχει παραδεχθεί ότι είναι βαμμένα

Εξάλλου, η κόμη του ήταν ανέκαθεν σημείο με το οποίο ασχολούνταν τόσο τα μέσα ενημέρωσης όσο και τα social media. Και είναι ξεκάθαρο πόση σημασία δίνει στη χαρακτηριστική κόμη του και στην εν γένει εμφάνισή του με το ηλιοκαμένο πρόσωπο ολόκληρο τον χρόνο ενώ δεν παραλείπει τις επισκέψεις στους… ειδικούς. Πάντως, να τονισθεί πως ο ίδιος ο Τραμπ δεν έχει παραδεχθεί ποτέ ότι βάφει τα μαλλιά του και επέμενε σε διάφορες περιστάσεις ότι είναι το δικό του χρώμα, και μάλιστα, το «καλύτερο από των περισσότερων φίλων» του. Και όπως ήταν φυσικό, το νέο του look δεν πέρασε ασχολίαστο, με ορισμένους χρήστες των social media να εικάζουν ότι ίσως αντλεί την έμπνευσή του από τον Δημοκρατικό αντίπαλό του, Τζο Μπάιντεν.

«Όσον αφορά στα ξαφνικά γκρίζα μαλλιά του Τραμπ, ξέρει ότι πιθανώς δεν μπορεί να νικήσει τον Μπάιντεν και τώρα τον μιμείται; Η μάσκα, τα γκρίζα μαλλιά κλπ. Φαίνεται πως δεν καταλαβαίνει γιατί είναι τόσο μπροστά ο Μπάιντεν στις σφυγμομετρήσεις». Θυμίζουμε πως τον Ιούνιο του 2018 σε ομιλία του σε οπαδούς του στη Νότια Καρολίνα ειρωνεύτηκε όσους ισχυρίζονταν ότι φοράει περούκα, προσθέτοντας ότι η κόμη του «είναι από τα μεγαλύτερα ατού» που διαθέτει, αν και ο γιατρός του, Χάρολντ Μπόρνσταϊν, έχει υποστηρίξει στο παρελθόν ότι το πορτοκαλί χρώμα της κόμης του οφείλεται σε ένα φάρμακο που παίρνει για τον προστάτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments