Αθλητισμός

Γιάννης Αθηναίου: Τα τυπικά για την απόκτησή του από το Περιστέρι

Γιάννης Αθηναίου: Τα τυπικά για την απόκτησή του από το Περιστέρι
Γιάννης Αθηναίου: Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι να ανακοινωθεί από το Περιστέρι ο διεθνής γκαρντ.

Τη διαδρομή από το ΟΑΚΑ προς το Περιστέρι φαίνεται πως θα ακολουθήσει ο Γιάννης Αθηναίου, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με την ομώνυμη ομάδα της πόλης. Η διοίκηση επιθυμεί να ενισχύσει το ρόστερ του Νίκου Παπανικολόπουλου ενόψει της νέας σεζόν και των αναμετρήσεων στο Basketball Champions League (BCL). Επιδιώκει λοιπόν να κάνει την έκπληξη με τον 32χρονο “πιστολέρο”.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Eurohoops ο Γιάννης Αθηναίου, που βρισκόταν στη λίστα του Περιστερίου εδώ και αρκετό καιρό έχει έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας των Δυτικών Προαστίων μετά τις εντατικές προσπάθειες που έγιναν τις τελευταίες ημέρες. Μάλιστα αναφέρεται πως το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθούν οι τελικές λεπτομέρειες και να ανακοινωθεί και τυπικά η συμφωνία. Εφόσον όλα αυτά επιβεβαιωθούν οι θέσεις των γκαρντ θα ενισχυθούν σημαντικά αφού ο Αθηναίου έχει εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο και επίσης επιθυμεί να επανέλθει στις καλές σεζόν μετά τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο καλοκαίρι με τη φανέλα της Εθνικής και του Παναθηναϊκού.

Υπενθυμίζεται, πως από το “τριφύλλι” ανακοινώθηκε στις 12 Αυγούστου 2019. Με την μεταγραφή του αυτή, έγινε ο πρώτος παίκτης που υπήρξε μέλος σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη, τους πέντε “μεγάλους” του ελληνικού μπάσκετ. Έμεινε ελεύθερος από τον σύλλογο φέτος το καλοκαίρι, δίχως να αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα λόγω του τραυματισμού αλλά και την διακοπή της σεζόν εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ζόρικη κλήρωση για το BCL:

Εν τω μεταξύ, χθες, Τετάρτη 15 Ιουλίου, διεξήχθη η κλήρωση για την επόμενη σεζόν στο Basketball Champions League της FIBA. Οι Περιστεριώτες έπεσαν σε ισχυρό όμιλο καθώς εκτός από τις θεωρητικά ισχυρότερες ομάδες κληρώθηκε και με μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ που προέρχονται από τα γκρουπ των ασθενέστερων. Ο πρώτος όμιλος, στον οποίον μετέχουν οι «κυανοκίτρινοι» περιλαμβάνει τις:

  • Iberostar Τενερίφης
  • SIG Στρασμπούρ
  • Ντινάμο Σάσαρι
  • VEF Ρίγας
  • Γαλατάσαραϊ
  • Ρίτας Βίλνιους
  • Μία ομάδα από τον προκριματικό γύρο μεταξύ των Χάποελ Τελ Αβίβ, Μπάκεν Δανίας, Μονς Βελγίου, Άνβιλ Βλότσλαφ Πολωνίας

Σημειώνεται ότι με τις Τενερίφη και Ρίγα συναντήθηκε και πέρυσι το Περιστέρι στη φάση των ομίλων του BCL, έχοντας δύο νίκες με τους Λετονούς και δύο ήττες με τους πανίσχυρους Ισπανούς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments