Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η ομάδα του Πειραιά συζητάει με παίκτη από ευρωπαϊκό μεγαθήριο

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η ομάδα του Πειραιά συζητάει με παίκτη από ευρωπαϊκό μεγαθήριο
Ολυμπιακός μεταγραφές: Ποδοσφαιριστή από μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα έχει βάλει στο στόχαστρό του ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με αθλητική εφημερίδα, ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να μείνει ελεύθερος.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός έχει μπροστά του τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σχεδιάζει από τώρα για τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με δημοσίευμα, είναι σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστή που ανήκει σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Livesport, «o Ολυμπιακός έχει από κοντά τις τελευταίες μέρες ποδοσφαιριστή που μένει ελεύθερος από ομάδα που συγκαταλέγεται στα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση και οι συζητήσεις πηγαίνουν καλά, αλλά όσο δεν υπάρχουν υπογραφές, όλα παραμένουν ανοιχτά. Λεπτομέρειες προσεχώς…».

Το δημοσίευμα δεν δίνει κάποιο άλλο στοιχείο, ούτε για τον παίκτη, ούτε για την ομάδα στην οποία, ακόμα, ανήκει. Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός με τη συμμετοχή του στο Champions League αποτελεί ιδανική επιλογή για παίκτες που θέλουν είτε να «αναστήσουν» την καριέρα τους, είτε να αναδειχθούν για να πάνε σε ακόμα καλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό.

Εν τω μεταξύ, όπως φημολογείται έντονα τις τελευταίες ημέρες, ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί προκειμένου να αποκτήσει τον Μιγκέλ Τράουκο και να «κλειδώσει» η συμφωνία με τη γαλλική Σεντ Ετιέν όπου ανήκει ο αριστερός μπακ από το Περού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το sdna.gr, τις επαφές του Ολυμπιακού με τη Σεντ Ετιέν για την απόκτηση του Μιγκέλ Τράουκο επιβεβαίωσε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή. Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση του αριστερού μπακ, με την περίπτωση του 28χρονου Περουβιανού να βρίσκεται ψηλά στη σχετική λίστα του Πέδρο Μαρτίνς. Όπως παραδέχτηκε μάλιστα, και για πρώτη φορά, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, έχουν ξεκινήσει ήδη οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Σεντ Ετιέν όπου ανήκει ο Τράουκο.

Ο 27χρονος Περουβιανός αριστεροπόδαρος αμυντικός, αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τους «στεφανουά», που δαπάνησαν ένα εκατομμύριο ευρώ για να τον αγοράσουν από την Φλαμένγκο, με τον Τράουκο να καταγράφει την φετινή σεζόν 24 συμμετοχές με ένα γκολ και δύο ασίστ. O διεθνής μπακ με το Περού και αξιόλογος παίκτης είναι, αλλά και σε καλή ηλικία για να μπορεί κάποια ομάδα να επενδύσει πάνω του έτσι ώστε να τον μεταπωλήσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments